Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα ζητήματα που πρέπει να έχετε λύσει πριν τον γάμο
[In2life]: Τα ζητήματα που πρέπει να έχετε λύσει πριν τον γάμο

[In2life]: Τα ζητήματα που πρέπει να έχετε λύσει πριν τον γάμο

Δεν σας λέμε να μην παντρευτείτε, απλώς σάς φτιάχνουμε μία λίστα για να τσεκάρετε ξανά αν είστε έτοιμοι…

Αυτό δεν είναι ένα κείμενο κατά του γάμου. Το ξεκαθαρίζουμε από νωρίς αυτό, για να μην παρεξηγηθούμε. Την ίδια στιγμή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γάμος χρειάζεται δουλειά και πολλή συνεργασία.
Και η συνεργασία δεν πρόκειται να πετύχει αν πρώτα δεν έχετε συζητήσει τα πιο σημαντικά ζητήματα. Χαλάρωσε, λοιπόν, και διάβασε παρακάτω για να τσεκάρεις από την λίστα σου όλα αυτά που (θα έπρεπε να) σε εμποδίζουν από το να σκεφτείς σοβαρά τον γάμο με κάποιο άτομο.
1. Πώς διαχειρίζεστε τα νεύρα σας;
Και όταν λέμε νεύρα, δεν εννούμε κάποιο χαλαρό καυγαδάκι, από εκείνα που ξεχνάς δυο μέρες μετά. Εννοούμε αν έχετε ζήσει ο ένας τον άλλο σε ακραίες στιγμές νεύρων, και πώς το διαχειριστήκατε. Και, προς θεού, δεν σου λέμε να μαλώσετε απλά για να κάνετε το πείραμα – αλλά έστω μια κουβέντα στην οποία θα είστε και οι δύο ειλικρινείς για τις… χειρότερες συμπεριφορές σας.
2. Τι γίνεται με τα λεφτά;
Ακόμα κι αν καταφέρνετε να τα κρατάτε εντελώς ξεχωριστά, μετά τον γάμο υπάρχει μόνο “τα λεφτά ΜΑΣ”. Και αυτό το “μας” πρέπει να το συζητήσετε, να εκφράσετε ανησυχίες που μπορεί να έχετε – και, ξανά, να κάνετε και λίγη αυτοκριτική για πράγματα που ίσως είναι λάθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!