Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Το Volvo Personal Service μεγαλώνει
[In2life]: Το Volvo Personal Service μεγαλώνει

[In2life]: Το Volvo Personal Service μεγαλώνει

Το Volvo Personal Service επεκτείνεται σε ακόμη περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Volvo Personal Service, που προσεγγίζει με έναν εντελώς νέο τρόπο τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, εφαρμόζεται πλέον πανελλαδικά στο 70% του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της Volvo. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, πιστοποιήθηκαν κατά τα πρότυπα του προγράμματος VPS τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία:
• Maxx Motors στα Ιωάννινα τον Σεπτέμβριο 2020
• Mac Motors στην Καβάλα τον Νοέμβριο 2020
• Βελμάρ στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο 2020
Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, η προσήλωση της Volvo Car Hellas και του Επίσημου Δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα οδήγησε στην επίτευξη του στόχου.
Το Volvo Personal Service, επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της μάρκας και τη διακρίνει από τον ανταγωνισμό: Η Volvo Cars εστιάζει στους ανθρώπους, ακόμα κι όταν φροντίζει το service των αυτοκίνητων τους. Παρέχει μία premium υπηρεσία που βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών, σέβεται το χρόνο τους και αυξάνει την ικανοποίησή τους.
Προσωπικός Μηχανικός
Στο πλαίσιο του Volvo Personal Service, ο κάθε πελάτης έχει τον Προσωπικό Μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του, σε έναν χώρο εργασίας άριστα οργανωμένο και απόλυτα τακτοποιημένο.
Ήδη από το κλείσιμο του ραντεβού για το service, ο Προσωπικός Σύμβουλος έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες του πελάτη, ώστε να πραγματοποιηθεί ακριβέστερη διάγνωση και πιο αξιόπιστη εκτίμηση του χρόνου και του κόστους επισκευής, αλλά και να γίνει παραγγελία όλων των εξαρτημάτων που χρειάζονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!