Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Βάζει ιδέες στους ανήσυχους πολύτεκνους
[In2life]: Βάζει ιδέες στους ανήσυχους πολύτεκνους

[In2life]: Βάζει ιδέες στους ανήσυχους πολύτεκνους

Η Dacia κάνει άνοιγμα στις πολύτεκνες οικογένειες με τη δημιουργία του νέου, επταθέσιου μοντέλου Jogger.

Τι θέλει ο πολύτεκνος; Ένα αυτοκίνητο που να χωράει όλη την οικογένεια, τις αποσκευές και να μην το απασχολεί το κόστος απόκτησης και κυρίως το κόστος χρήσης. Η Dacia επιβραβεύει, το θάρρος του και η τόλμη του να αποκτήσει πολλά παιδιά, με την δημιουργία του νέου, επταθέσιου μοντέλου Jogger.
Η φίρμα φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία C, με ένα νέο και προσιτό οικογενειακό μοντέλο, που θα προσφέρεται σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.
Aποτελεί τον 4ο πυλώνα της προϊοντικής στρατηγικής της μάρκας. Σε συνέχεια της παρουσίασης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, του Spring, του νέου Sandero, και του SUV Duster, η μάρκα διευρύνει τη γκάμα των οικογενειακών της αυτοκινήτων με ένα νέο, 7θέσιο μοντέλο. Το νέο μοντέλο αποτελεί μέρος του πλάνου της Dacia για την πλήρη ανανέωση της γκάμας της, την ώρα που δύο ακόμα νέα μοντέλα προγραμματίζεται να παρουσιαστούν μέχρι το 2025.

Το Dacia Jogger συγκεντρώνει πλεονεκτήματα από πολλές κατηγορίες: το μήκος ενός station wagon, την ευρυχωρία ενός MPV, την εμφάνιση ενός SUV. Πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι… μία κατηγορία από μόνο του. Σαν γνήσιο μέλος της οικογένειας προσφέρει την καλύτερη αναλογία τιμής-χώρων, αλλά και την ευελιξία ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!