Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Τίποτα δεν είναι τυχαίο και στα επαγγελματικά αυτοκίνητα
[In2life]: Τίποτα δεν είναι τυχαίο και στα επαγγελματικά αυτοκίνητα

[In2life]: Τίποτα δεν είναι τυχαίο και στα επαγγελματικά αυτοκίνητα

Το ελληνικό αγοραστικό κοινό συνεχίζει να δείχνει την ξεκάθαρη προτίμηση και εμπιστοσύνη του στη Ford.

Η Ford παραμένει η Νο. 1 εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων καταγράφοντας αύξηση πωλήσεων κατά 44% και μερίδιο αγοράς 16,5%.
Το ελληνικό αγοραστικό κοινό συνεχίζει να δείχνει την ξεκάθαρη προτίμηση και εμπιστοσύνη του στα κορυφαία και προηγμένα επαγγελματικά μοντέλα της γκάμας Ford.
Κατά τη διάρκεια των οκτώ πρώτων μηνών του τρέχοντος έτους, η Ford παραμένει η Νο 1 εταιρεία σε ταξινομήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία των LCV οχημάτων κατακτώντας μερίδιο 16,5%.
Από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2021, οι πωλήσεις των επαγγελματικών μοντέλων Ford στην Ελλάδα κατέγραψαν αύξηση που φτάνει ποσοστιαία το 44% σε σχέση την αντίστοιχη περίοδο του 2020.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η Ford παραμένει η δημοφιλέστερη εταιρεία σε πωλήσεις στην κατηγορία των LCV οχημάτων και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων (πηγή: ΣΕΑΑ), κατά τη διάρκεια των οκτώ πρώτων μηνών του 2021, τα επαγγελματικά μοντέλα Ford καταλαμβάνουν μερίδιο 16,5% επί του συνόλου της αγοράς αυξάνοντας τις εμπορικές τους επιδόσεις στην κατηγορία κατά 44% σε σχέση με τα επίπεδα του 2020.
Το σκληροτράχηλο Ranger παραμένει ο πρωταγωνιστής, αλλά και το best seller της γκάμας Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια της περιόδου «Ιανουάριος-Αύγουστος 2021» μία θεαματική αύξηση πωλήσεων κατά 67%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!