Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τι θέλει κάθε ζώδιο να αλλάξει από το παρελθόν του
[In2life]: Τι θέλει κάθε ζώδιο να αλλάξει από το παρελθόν του

[In2life]: Τι θέλει κάθε ζώδιο να αλλάξει από το παρελθόν του

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσεις τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες; Τα ζώδια απαντούν.

Κριός
Όταν ήσουν μικρός ήθελες να είσαι ο άνετος τύπος που δεν νευριάζει με τίποτα και κάποιες φορές κατάπινες κάποιες συμπεριφορές. Τώρα που μεγάλωσες σκέφτεσαι ότι ίσως και να έπρεπε να υψώσεις ανάστημα.
Ταύρος
Ήρεμος ήρεμος, αλλά κάποιες φορές ξεσπάς και εσύ Ταύρε. Έτσι κάποτε ίσως και να ξέσπασες σε έναν άνθρωπο που αγαπούσες και τώρα να δε μιλάτε πια. Θα ήθελες με κάποιον τρόπο να το αλλάξεις αυτό και να ξαναμιλήσετε.
Δίδυμοι
Είχες και εξακολουθείς να έχεις πολλούς στόχους Δίδυμε, το ξέρεις αυτό. Παλιότερα όλοι αυτοί οι στόχοι σου φαίνονταν βουνό κι αντί να διεκδικήσεις, σπαταλούσες τον χρόνο σου. Θα ήθελες να έχεις βάλει τη ζωή σου σε τάξη λίγο νωρίτερα.
Καρκίνος
Κάποτε σε ενδιέφερε η γνώμη όσων ανθρώπων γνώριζες και ανησυχούσες γι’ αυτούς περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μετανιώνεις που αφιέρωσες τόση φαιά ουσία ενώ μπορούσες να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.
Λέων
Ήσουν λίγο ξεροκέφαλος όταν ήσουν μικρός και τώρα το έχεις μετανιώσει. Νόμιζες ότι είχες δίκιο σε όλα και δεν άκουγες τις συμβουλές των ανθρώπων που σε αγαπούσαν. Κι αυτό σου κόστισε∙ θα μπορούσες να έχεις αποφύγει αρκετές λάθος επιλογές.
Παρθένος
Πάντα ήθελες να είσαι τέλειος σε όλα, αλλά δυστυχώς η εμφάνιση δεν είναι κάτι το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Θα περνούσες πολύ καλύτερα αν είχες μάθει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως τον αγαπάς τώρα.
Ζυγός
Έχεις κάνει λάθος επιλογές στη ζωή σου επειδή ενθουσιάστηκες και δεν φίλτραρες τις σκέψεις σου, αλλά αυτό που μετανιώνεις τώρα είναι μία σχέση του παρελθόντος∙ είτε φιλική είτε ερωτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!