Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Θα μας λείψουν τα μοτέρ της BMW M
[In2life]: Θα μας λείψουν τα μοτέρ της BMW M

[In2life]: Θα μας λείψουν τα μοτέρ της BMW M

Η BMW M και άλλες εταιρείες ειδικευμένες στην εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης «αποχαιρετούν» τα παλιά μοτέρ βενζίνης και ντίζελ.

Η ηλεκτροκίνηση θέτει εκτός της αγοράς τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Τα εξαιρετικά μοτέρ που καταναλώνουν βενζίνη είτε ντίζελ, σταδιακά θα αποσυρθούν από την αγορά και την θέση τους θα πάρουν οι ηλεκτροκινητήρες.
Η BMW M και άλλες εταιρείες ειδικευμένες στην εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης, κατασκευάζουν μοτέρ υψηλών προδιαγραφών, που αναβαθμίζουν την αυτοκίνηση.
Η BMW M GmbH κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει την κοινή καρδιά της νέας αγωνιστικής BMW M4 GT3 και του μοντέλου παραγωγής BMW M4 Competition.
Στο βίντεο Περί κινητήρων BMW M, ο Marcus Engelke, Project Manager Συστημάτων Κίνησης BMW M4, και ο Ulrich Schulz, Επικεφαλής Σχεδίασης Συστημάτων Κίνησης της BMW Motorsport, αποκαλύπτουν συναρπαστικές λεπτομέρειες του εξακύλινδρου εν σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo, που σχεδιάστηκε εξ αρχής για μοντέλα παραγωγής και αγωνιστικά εργαλεία.
«510 ίπποι, 65,6 χλγμ. – είναι ο ισχυρότερος straight-six κινητήρας που έχουμε τοποθετήσει ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής», δήλωσε ο Marcus Engelke ξεκινώντας το βίντεο. «590 ίπποι, 70,8 χλγμ. – είναι ο ισχυρότερος straight-six κινητήρας που έχει εγκαταστήσει ποτέ η BMW σε αγωνιστικό αυτοκίνητο από τις ημέρες του BMW M1 Group 5» πρόσθεσε ο Ulrich Schulz. Οι δύο μηχανικοί περιγράφουν στη συνέχεια τις απίστευτες ομοιότητες του κινητήρα της BMW M4 Competition με εκείνον που ‘κτυπά’ στην καρδιά της νέας ναυαρχίδας της γκάμας της BMW M Motorsport.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!