Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Η Tesla υπόσχεται πλήρη αυτόνομη οδήγηση
[In2life]: Η Tesla υπόσχεται πλήρη αυτόνομη οδήγηση

[In2life]: Η Tesla υπόσχεται πλήρη αυτόνομη οδήγηση

Η Tesla, ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ κοντά» στην αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 5, ήτοι ο οδηγός είναι… διακοσμητικό αντικείμενο.

Η αυτόνομη οδήγηση είναι η σημαντικότερη καινοτομία στη χρήση του αυτοκινήτου. Η ιδέα να κινείται το αυτοκίνητο χωρίς την δική μας παρέμβαση είναι παλιά, αλλά τα τελευταία χρόνια σημειώνεται πρόοδος στην εξέλιξη της πολύπλοκης τεχνολογίας. Τα δυστυχήματα και οι αστοχίες περιλαμβάνονται στο φάκελο της αυτόνομης οδήγησης και οι αυτοκινητοβιομηχανίες πασχίζουν να δημιουργήσουν το ασφαλές αυτοκίνητο που θα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη και οπού αλλού επιλέξει ο οδηγός χωρίς να κάνει ούτε μια διόρθωση στη πορεία του.
Τα πρώτα επίπεδα αυτόνομης οδήγησης είναι ήδη διαθέσιμα σε πολλά καινούργια μοντέλα, αλλά τώρα ήρθε η είδηση που αφορά όλους τους οδηγούς.

Η Tesla, ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ κοντά» στην αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 5. Πρόκειται για το επίπεδο όπου ο οδηγός είναι ένα διακοσμητικό αντικείμενο μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου. Αν όλα πάνε καλά, ο οδηγός θα μπορεί να διαβάζει από την ταμπλέτα του τις ειδήσεις, να απαντά στα μηνύματα, στα emails, ακόμη και να κοιμάται για να ξυπνήσει φρέσκος και ξεκούραστος λίγο πριν το αυτοκίνητο σταθμεύσει στη θέση που βρήκε μόνο του στα διαθέσιμα παρκινγκ, με ασφάλεια. Τι απομένει; Να σερβίρει και πρωινό με ζεστό κρουασάν και ιταλικό espresso.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!