Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [In2life]: Σπιτάκια για να… κρυφτείς μέχρι 2 ώρες μακριά
[In2life]: Σπιτάκια για να… κρυφτείς μέχρι 2 ώρες μακριά

[In2life]: Σπιτάκια για να… κρυφτείς μέχρι 2 ώρες μακριά

Στον Ελικώνα, την Ορεινή Αρκαδία, τις πλαγιές της Ζήρειας και τις όχθες της Λίμνης του Ηραίου, βρήκαμε 15 φανταστικά σπιτάκια… αφορμή για εκδρομή.

της Ηρώς Κουνάδη
Ποιος είπε ότι πρέπει να οδηγήσεις με τις ώρες για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο μακριά απ’ όλους και απ’ όλα; Μάξιμουμ δύο ώρες από την Αθήνα απέχουν αυτά τα υπέροχα σπιτάκια που είναι ό,τι πρέπει για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις σου.
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου. Τις καθημερινές, μπορεί να τις βρεις και χαμηλότερες.
Αυτό το κουκλίστικο διαμέρισμα στο κέντρο της Αράχωβας αγναντεύει τις κεραμιδοσκεπές του χωριού και τις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού από το μπαλκονάκι του, και κοστίζει 63€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.
Επίσης στην Αράχωβα, τρία λεπτά από το θρυλικό Ρολόι σήμα κατατεθέν του χωριού, αυτό το ισόγειο διαμέρισμα είναι ταυτόχρονα… δίπλα στη δράση αλλά έχει και την ησυχία του. Κοστίζει 55€ για δύο άτομα.
Στις πλαγιές του Ελικώνα, μιαν ανάσα από το μοναστήρι του Όσιου Λουκά (που αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη, τα λέγαμε και πρόσφατα εδώ ) αυτό το διώροφο σπιτάκι φιλοξενεί έως και 6 άτομα με 106€ ανά διανυκτέρευση, ήτοι περί τα 17€ το άτομο.
Επίσης πολύ κοντά στον Όσιο Λουκά, στο χωριουδάκι που λέγεται Στείρι, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον επάνω όροφο ενός πανέμορφου πέτρινου κτιρίου, και φιλοξενεί 4 άτομα με 82€ ανά διανυκτέρευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!