Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Σούπερ οικογενειακές κωμωδίες για movie night
[In2life]: Σούπερ οικογενειακές κωμωδίες για movie night

[In2life]: Σούπερ οικογενειακές κωμωδίες για movie night

Έξι διαχρονικές και ξεκαρδιστικές ταινίες για όλη την οικογένεια, για εκείνες τις βραδιές που θέλετε να μείνετε μέσα και να λιώσετε όλοι μαζί.

Ο τίτλος αυτού του κειμένου λέει τα πάντα για τις ταινίες που θα διαβάσεις να σου προτείνουμε παρακάτω, οπότε ελλείψει κλασικής εισαγωγής σε αυτό το κείμενο, θα κάνουμε μία πολύ σημαντική διευκρίνιση: Όταν λέμε οικογενειακές κωμωδίες δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι για γονείς και μικρά παιδιά. Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο και είσαι γονιός, μερικές φορές θα ήταν ωραίο να κάτσεις κι εσύ να δεις ταινία με τους γονείς σου.
Επειδή οι οικογένειες που γελάνε μαζί, μένουν μαζί.
Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά
Ο Ρικ Μοράνις στα καλύτερά του και μια θεοπάλαβη περιπέτεια της Ντίσνεϊ από το τέλος των 80s – για εκείνες τις νύχτες που θέλετε οικογενειακώς να νιώσετε πως ζούμε ξανά σε πιο αθώες εποχές.
Goonies
Επειδή είναι η πιο έξυπνη, αστεία, συγκινητική και τέλεια παιδική περιπέτεια που φτιάχτηκε ποτέ. Και επειδή ακόμα και το Χόλιγουντ δεν τολμάει να την αγγίξει για να φτιάξει remake. Κι αυτό λέει πάρα πολλά.
School of rock
Τι μπορεί να είναι καλύτερο από τον αξιολάτρευτο (και σε φουλ μανιακό mode εδώ) Τζακ Μπλακ να μιλάει για μουσική; Να τον περιβάλλεις με μια ντουζίνα εξίσου αξιολάτρευτα παιδάκια, και να φτιάξεις μια ιστορία για το πώς οι «αδύναμοι» μπορούν πάντα να τα καταφέρουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!