Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Οι σωστοί λόγοι για να γυρίσεις στον πρώην σου
[In2life]: Οι σωστοί λόγοι για να γυρίσεις στον πρώην σου

[In2life]: Οι σωστοί λόγοι για να γυρίσεις στον πρώην σου

Ας μην είμαστε απόλυτοι. Υπάρχουν πάντα λόγοι που είναι εντάξει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που τελείωσε…

Ένα πολύ σεβαστό ποσοστό των χωρισμών που συμβαίνουν καθημερινά ανήκει στην κατηγορία “Να μη σε ξαναδώ”. Για την ακρίβεια, θα πούμε ότι οι περισσότεροι χωρισμοί, την στιγμή που συμβαίνουν, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Μετά, όμως, αρχίζουν τα ερωτήματα. Τι, πώς, ναι αλλά…;
Και κάπως έτσι έφτασες να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Επειδή δεν ήταν τέτοιος ο χωρισμός σου, ή σκέφτεσαι όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό μήπως θα έπρεπε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρόκειται να σου πούμε όχι. Πόσο μάλλον, θα σου αναλύσουμε και μπόλικους λόγους γιατί να το κάνεις. Τα κακά νέα είναι πως, αν δεν δεις την δική σας φάση να περιγράφεται παρακάτω… μάλλον ετοιμάζεσαι να πάρεις μια κακή απόφαση.
Δεν υπήρχε ποτέ καλό timing
Ακόμα κι αν περάσατε ένα διάστημα μαζί, δεν μπορούσατε ποτέ να είστε αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο. Είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω κάποιου πρόσφατου χωρισμού που δυσκόλευε την κατάσταση… η πρώτη φορά απέτυχε, αλλά όχι επειδή υπήρχε πρόβλημα με τις προσωπικότητές σας.
Χωρίσατε επειδή κάποιος έβαλε την καριέρα του πιο πάνω
Και, ναι, αν δεν ήσουν εσύ που έβαλες την καριέρα σου μπροστά και τώρα – με την ωραία σου οικονομική ασφάλεια – λες “Για να δούμε τι έχει μείνει εδώ”, είναι πολύ πιθανό να σε έχει πληγώσει όλο αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!