Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Τα συστήματα ασφάλειας στο νέου Suzuki Swace
[In2life]: Τα συστήματα ασφάλειας στο νέου Suzuki Swace

[In2life]: Τα συστήματα ασφάλειας στο νέου Suzuki Swace

To νέο Suzuki Swace, περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα συστημάτων ασφαλείας που βοηθούν τον οδηγό να απολαύσει στο έπακρο την οδηγική εμπειρία.

Οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας προσφέρουν την προστασία που κάθε οδηγός χρειάζεται για να απολαμβάνει με τους συνεπιβάτες του τη διαδρομή, όποιος κι εάν είναι ο προορισμός. Τα συστήματα υποβοήθησης κι άνετης οδήγησης παρακολουθούν με έξυπνο τρόπο το περιβάλλον μειώνοντας τις πιθανότητες ατυχημάτων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μία σειρά από λειτουργίες που απλοποιούν τη διαδικασία του παρκαρίσματος, διατηρούν το όχημα στη λωρίδα του, διευκολύνουν την οδήγηση σε πυκνή κίνηση, ώστε ο οδηγός να απολαμβάνει στο έπακρο την απόλυτη οδηγική εμπειρία.
To νέο Suzuki Swace, περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα συστημάτων ασφαλείας:
Σύστημα αυτόματης πέδησης (Pre-Collision System, PCS). Το σύστημα PCS συμβάλλει στην αποτροπή συγκρούσεων με άλλα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες, παρακολουθώντας τον δρόμο μπροστά από το όχημα με έναν αισθητήρα χιλιοστομετρικών κυμάτων και μια κάμερα. Υποστηρίζει λειτουργία προειδοποίησης πρόσκρουσης, υποβοήθηση πέδησης πριν από την πρόσκρουση και λειτουργίες πέδησης πριν από την πρόσκρουση.

Σύστημα αποφυγής ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Trace Assist, LTA). Όταν το σύστημα LTA ανιχνεύει ότι υπάρχει πιθανότητα ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα, υποβοηθά μερικώς τον χειρισμό του τιμονιού για τη διατήρηση του οχήματος στο κέντρο της λωρίδας και την αποτροπή εκτροπών από τη λωρίδα ή τον δρόμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!