Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Συμπεριφορές που δείχνουν πόσο τοξικός είναι
[In2life]: Συμπεριφορές που δείχνουν πόσο τοξικός είναι

[In2life]: Συμπεριφορές που δείχνουν πόσο τοξικός είναι

Είτε επειδή πιστεύεις πολύ σ’ αυτή την γνωριμία, είτε επειδή είσαι γενικά αισιόδοξο άτομο, είναι εύκολο να παραβλέψεις τις παρακάτω τοξικές συμπεριφορές…

Δεν γίνεται κάθε φορά το ένστικτό σου να βαράει συναγερμό. Δεν γίνεται να είσαι ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη οξυδέρκεια στον κόσμο. Κάποιες φορές θα βρεθεί στον δρόμο σου ένας όχι και τόσο καλός άνθρωπος κι εσύ θα πέσεις στα πατώματα. Τώρα, αν θα πέσεις στα πατώματα επειδή έχει και καλά κομμάτια, επειδή πιστεύεις ότι θα τον/την αλλάξεις (μη το προσπαθείς) ή επειδή γενικά είσαι ένα άτομο που του αρέσει να βλέπει το καλό στους ανθρώπους, δεν είναι το θέμα μας.
Το θέμα μας είναι να μάθεις να αναγνωρίζεις τις τοξικές συμπεριφορές προτού μπλέξεις περισσότερο με αυτόν τον άνθρωπο.
Σε θέλει, αλλά δεν έχει χρόνο για εσένα
Δεν θα κρίνουμε κάποιον που θα βάλει την καριέρα του πρώτη. Δεν θα κρίνουμε κάποιον που θέλει να βλέπει τους φίλους του πολύ. Δεν θα κρίνουμε ούτε κάποιον που στο κεφάλι του “σχέση” σημαίνει “βλεπόμαστε τρεις φορές τον μήνα και είμαι εντάξει με αυτό”. Αν όλα αυτά είναι πράγματα που σου έχει επικοινωνήσει πιο πριν και εσύ έχεις συμφωνήσει, όλα καλά. Αλλά να σου λέει συνεχώς πόσο σε θέλει και πόσο του λείπεις, και όταν ζητάς να βρεθείτε να κάνει την πάπια..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!