Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Σημάδια ότι τα έχεις με ένα ανώριμο παιδί
[In2life]: Σημάδια ότι τα έχεις με ένα ανώριμο παιδί

[In2life]: Σημάδια ότι τα έχεις με ένα ανώριμο παιδί

Μερικοί άνθρωποι δεν γίνονται “μεγάλοι” όταν μεγαλώνουν. Μένουν για πάντα παιδιά, με την συναισθηματική ανωριμότητα που συνεπάγεται αυτό.

Μήπως ο σύντροφός σου περνάει στιγμές που γίνεται υπερβολικά δραματικός χωρίς λόγο; Μήπως αυτές οι στιγμές είναι μέρες; Μήνες; Ολόκληρη η ζωή του; Δεν είναι καθόλου σπάνιο μερικοί άνθρωποι να μεγαλώνουν αλλά να μην ωριμάζουν ποτέ.
Και αυτά είναι τα (πολύ θλιβερά) σημάδια ότι έχεις μπλέξει με έναν τέτοιο άνθρωπο…
1. Όλα είναι μια κρίση πανικού
Από το παραμικρό που θα γίνει στην δουλειά μέχρι το να βγάλει μια παρανυχίδα που λέει ο λόγος, τα πάντα θα αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα, θα απαιτούν την άμεση προσοχή σου και αν τολμήσεις να του πεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, θα σε κατηγορήσει ότι δεν τον στηρίζεις από πάνω. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που μπορείς να λύσεις εσύ.
2. Έχει πάντα δίκιο…
…και αν διαφωνείς, μάλλον είσαι κακός άνθρωπος. Σε ό,τι κι αν διαφωνείς, όχι μόνο σε θέματα πολιτικής, θρησκείας και άλλα “τζιζ” ζητήματα που – εντάξει – είναι λογικό να γίνονται έντονες οι διαφωνίες. Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και πως μόνο η δική τους κοσμοθεωρία είναι αυτή που βγάζει νόημα, αργά ή γρήγορα θα μείνουν μόνοι τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!