Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πράγματα που σού μαθαίνει η σχέση από απόσταση
[In2life]: Πράγματα που σού μαθαίνει η σχέση από απόσταση

[In2life]: Πράγματα που σού μαθαίνει η σχέση από απόσταση

Ειδικά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, οι σχέσεις από απόσταση έχουν μπει στο μικροσκόπιο. Και ίσως έχουν πολλά να μας διδάξουν.

Οι σχέσεις από απόσταση ήταν πάντα ένα θέμα που δίχαζε. Άλλοι λατρεύουν τον ρομαντισμό τους, άλλοι δεν μπροούν να ζήσουν χωρίς τον σύντροφό τους δίπλα. Μέσα στην περίοδο της πανδημίας, όμως, οι σχέσεις από απόσταση ίσως να βρέθηκαν κάπως πιο “προετοιμασμένες” για όλη αυτή την κατάσταση. Και ίσως, αν κάτσουμε να το σκεφτούμε λίγο, να έχουμε αρκετά μαθήματα να πάρουμε από αυτές – ακόμα κι αν δεν δεν θέλουμε να κάνουμε μία.
Η απόσταση ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα
Λένε ότι όσο περισσότερο κάνεις να δεις τους αγαπημένους σου, τόσο περισσότερο σου λείπουν. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, όμως, και αυτό λέει πάρα πολλά. Σε βάζει να σκεφτείς πραγματικά πόσο χρειάζεσαι αυτό το άτομο στην ζωή σου, πόσο μεγάλο ρόλο παίζει και αν θα ήθελες καν να παίζει μεγαλύτερο. Η απόσταση δεν αφήνει χώρο για παιχνίδια μυαλού.
Η απόσταση σε κάνει να καταλαβαίνεις τις αλλαγές…
…αλλά και να τις αναγνωρίζεις, να τις εκτιμάς και να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα. Όταν δεν μπορείς να είσαι ουσιαστικά δίπλα στον άνθρωπό σου, μαθαίνεις να τον σκέφτεσαι καλύτερα σαν μια ξεχωριστή οντότητα, με τα δικά του συναισθήματα. Υπάρχει περισσότερο διάθεση για επικοινωνία, παρά για επιβεβαίωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!