Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In2life]: Πόσες μέρες χρειάζεται να δουλέψεις για να πάρεις το νέο iPhone;
[In2life]: Πόσες μέρες χρειάζεται να δουλέψεις για να πάρεις το νέο iPhone;

[In2life]: Πόσες μέρες χρειάζεται να δουλέψεις για να πάρεις το νέο iPhone;

Η ομάδα του Picodi.com υπολόγισε για χάρη ­­47 χωρών, πόσες ημέρες απαιτούνται για να αγοράσει ο μέσος εργαζόμενος του κάθε κράτους το νέο iPhone.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκαν οι τιμές των iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max και το Picodi.com προχώρησε σε μία πρωτότυπη στατιστική έρευνα. Στο γράφημα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα αναπαριστάται πόσες μέρες απαιτούνται να δουλέψει κάποιος για να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσει το νέο μοντέλο της Apple.
Στην πρώτη θέση του πίνακα βρίσκεται η Τουρκία με 92,5 μέρες, ενώ ακολουθούν οι Φιλιππίνες (με 90,2 μέρες), η Βραζιλία (με 79,2 μέρες), η Ινδία (με 75,7 μέρες) και το Μεξικό (με 49,3 μέρες).
H Ελλάδα κατέχει την 14η θέση του πίνακα, ανάμεσα σε 47 χώρες, λίγο χαμηλότερα από τη Σλοβακία, τη Λετονία και την Πολωνία και λίγο πιο πάνω από τη Λιθουανία, την Πορτογαλία και την Κίνα. Ο Έλληνας πρέπει να δουλέψει κατά μέσο όρο 25,1 ημέρες για να καταφέρει να αποκτήσει το iPhone 13 Pro (128GB), η εγχώρια λιανική τιμή του οποίου έχει ανακοινωθεί στα €1179.
Όπως σημειώνει το Picodi.com, λήφθηκε υπόψη ο μέσος μισθός, ο οποίος σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ είναι €987 καθαρά και βάσει αυτού έγιναν οι σχετικοί υπολογισμοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!