Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πώς θα ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον του-ης
[In2life]: Πώς θα ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον του-ης

[In2life]: Πώς θα ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον του-ης

Οι συμβουλές θα μπορούσαν να συνοψιστούν σε μία: όσο λιγότερο προσπαθείς να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον του-ης, τόσο θα το ξανακερδίζεις.

Η σχέση βρίσκεται σε ένα αρκετά πρώιμο στάδιο και παρατήρησες ότι έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του-ης. Σκέφτεσαι ότι ίσως και να έβαλες και εσύ το χεράκι σου γιατί είχες καιρό να νιώσεις έτσι για κάποιον-α και να έπεσες λίγο με τα μούτρα. Μην ανησυχείς, όλα καλά, μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι.
Ασχολήσου με τα δικά σου προβλήματα
Οι άνθρωποι αρχικά μας ελκύουν γι’ αυτό που είναι. Για τη φύση του επαγγέλματός τους, για τα χόμπι τους, για τις πεποιθήσεις τους. Μετά μας ελκύουν επειδή μας συμπεριφέρονται όμορφα και μας κάνουμε να νιώθουμε μοναδικοί. Αλλά, εκεί μερικοί το χάνουμε και καμιά φορά προσκολλόμαστε πάνω στον άλλο. Αυτό τώρα είναι που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και να εστιάσεις στα δικά σου προβλήματα.
Χρειάζεσαι λίγη αυτοπεποίθηση
Μπορεί σε αυτή τη φάση της ζωής σου, να μην ξεχειλίζεις αυτοπεποίθηση, αλλά όπως λέει και η σοφή λαϊκή ρήση: τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Κάνε ό,τι πιστεύεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, από το να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή να ξεκινήσεις κάποιο σπορ (έτσι θα βάλεις και σε προτεραιότητα τον εαυτό σου) και δείξε στον σύντροφό σου ότι κάπου βαθιά μέσα σου έχουν μείνει αποθέματα αυτοπεποίθησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!