Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Πώς λειτουργεί το υβριδικό σύστημα του νέου Suzuki Swace
[In2life]: Πώς λειτουργεί το υβριδικό σύστημα του νέου Suzuki Swace

[In2life]: Πώς λειτουργεί το υβριδικό σύστημα του νέου Suzuki Swace

Το νέο μοντέλο της Suzuki διαθέτει ένα πρωτοποριακό υβριδικό σύστημα, το οποίο παράγει ενέργεια με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.

Το νέο Suzuki Swace, εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα παραγωγής ενέργειας. Ο ηλεκτροκινητήρας εκκινεί αθόρυβα και ομαλά το αυτοκίνητο σε χαμηλές ταχύτητες. Σε υψηλότερες ταχύτητες και σε περιπτώσεις απότομης επιτάχυνσης, το αυτοκίνητο κινείται τόσο με τον ηλεκτροκινητήρα όσο και με έναν ισχυρό αλλά οικονομικό βενζινοκινητήρα 1.8 ενώ παράλληλα επαναφορτίζεται και η υβριδική μπαταρία, εάν χρειάζεται.
Η ηλεκτρική ενέργεια δημιουργείται από την περιστροφή του κινητήρα μέσω μιας γεννήτριας όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή και από την περιστροφή των τροχών μέσω του ηλεκτροκινητήρα κατά την επιβράδυνση. Κάθε φορά που το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, όλες οι μονάδες σταματούν να λειτουργούν για εξοικονόμηση ενέργειας.
Λειτουργία κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια “EV Mode”
Η λειτουργία αυτή είναι ιδανική για την εντελώς αθόρυβη αναχώρηση ή επιστροφή στο σπίτι καθώς και κατά την οδήγηση σε κατοικημένες περιοχές ή σε εσωτερικούς χώρους στάθμευσης καθώς ελαχιστοποιείται ο ήχος και μηδενίζονται οι εκπομπές ρύπων. Ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και τις συνθήκες του αυτοκινήτου η αυτονομία κίνησης στο EV Mode κυμαίνεται στο 1 χιλιόμετρο.
Κιβώτιο Ταχυτήτων – Μετάδοση
Η μετάδοση πραγματοποιείται με το αυτόματο κιβώτιο e-CVT. Στο κιβώτιο e-CVT η κίνηση είναι αδιάκοπη, αθόρυβη και ομαλή στις αλλαγές, χαρίζοντάς μια απίστευτα ήρεμη εμπειρία οδήγησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!