Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πώς να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι
[In2life]: Πώς να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι

[In2life]: Πώς να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι

Είτε είσαι φοιτητής, είτε εργαζόμενος που δεν του φτάνουν τα λεφτά για μονό κρεβάτι, έχουμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις στο πρόβλημά σου.

Αν θέλεις να κάνεις σεξ και το θες πολύ, δε θα λογαριάσεις τοποθεσίες και ώρες, θα βρεις την πλησιέστερη ανοιχτωσιά για να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ορμές. Κάποιες φορές αυτή η ανοιχτωσιά τυγχάνει να είναι ένα αποθηκάκι, ένα τετραγωνικό πίσω από κάτι θάμνους ή ακόμα και ένα μονό κρεβάτι.
Το σεξ σε τόσο περιορισμένο χώρο σίγουρα δε σου προσφέρει την άνεση ενός king size κρεβατιού ή ενός γωνιακού καναπέ, αλλά προσφέρει άλλου είδους συγκινήσεις. Νιώθεις ότι είσαι νέος, νιώθεις ότι θα σε πιάσουν, νιώθεις ότι κάνεις κάτι παράνομο. Μεταξύ μας, για να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι, μάλλον κάτι ανάρμοστο θα κάνεις. Παρ’ όλα αυτά εμάς είναι υποχρέωσή μας να σε βοηθήσουμε να το κάνεις καλύτερα.
Αρχικά σκέψου τις δυνάμεις που ασκούνται στο κρεβάτι
Υποθετικά, πέρα από τη δύναμη της βαρύτητας, έχεις έναν τοίχο και την ώθηση που δίνει ο παρτενέρ. Λογικά το κρεβάτι θα αλλάξει θέση∙ κι αυτό είναι κάτι που δε θέλουμε. Υπάρχει λύση όμως, μπορείτε είτε να κάνετε σεξ στα τέσσερα χρησιμοποιώντας τον τοίχο για αντίσταση, είτε κάποιος από τους δύο να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού και ο άλλος από πάνω του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!