Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πώς να έχεις τέλεια επικοινωνία στην σχέση
[In2life]: Πώς να έχεις τέλεια επικοινωνία στην σχέση

[In2life]: Πώς να έχεις τέλεια επικοινωνία στην σχέση

Η σωστή επικοινωνία στην σχέση δεν είναι και τόσο δύσκολη για να την πετύχεις. Απλώς πρέπει να θυμάσαι μερικούς βασικούς κανόνες.

Σε μια σχέση, λένε ότι το παν είναι η σωστή επικοινωνία. Και, ναι, αν ρωτήσεις εκατό ανθρώπους τι σημαίνει αυτό, μάλλον θα λάβεις εκατό διαφορετικές απαντήσεις. Το κάθε ζευγάρι εφευρίσκει τους δικούς του μυστικούς κώδικες – και αυτό είναι η ομορφιά της κάθε σχέσης.
Αν θες όμως να σιγουρευτείς πως η επικοινωνία ανάμεσά σας είναι καθαρή και χωρίς… παράσιτα, αυτοί είναι μερικοί γενικοί κανόνες που δεν πρέπει να ξεχνάς.
Μίλα ειλικρινά για αυτά που θες
Στην ζωή, στην καρδιά και στο κρεβάτι σου. Ο σύντροφός σου είναι ο άνθρωπος που διάλεξες επειδή μπορείς υποτίθεται να είσαι πλήρως ο εαυτός σου μαζί του. Μίλα για αυτά που επιθυμείς και για αυτά που σκέφτεσαι
Μην χρησιμοποιείς τα λόγια του συντρόφου σου εναντίον του
Ακόμα κι αν νιώθεις πως έχεις πληγωθεί και θες να βρεις το δίκιο σου, καλύτερα είναι να εκφράσεις τα δικά σου συναισθήματα. Μην κατηγορείς τον σύντροφό σου χρησιμοποιώντας τα δικά του λόγια, επειδή απλά θα φανεί σαν να περίμενες την στιγμή για να του την πεις.
Μάθε να αγαπάς τις διαφορές σας
Αυτές οι διαφορές που μπορεί να δημιουργούν εντάσεις ή διαφωνίες, σιγά-σιγά μπορούν να μεταμορφωθούν σε λόγους που η σχέση σας είναι στην πραγματικότητα καλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!