Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Πορνό Παρωδίες που κανείς δεν ζήτησε
[In2life]: Πορνό Παρωδίες που κανείς δεν ζήτησε

[In2life]: Πορνό Παρωδίες που κανείς δεν ζήτησε

Αγαπημένες ταινίες, πετυχημένα franchise και λατρεμένοι ήρωες, σε πικάντικες παρωδίες, που ελάχιστοι ζήτησαν να δουν.

Πολύ συχνά το σινεμά παρωδεί αγαπημένες ταινίες, ήρωες που έχουμε λατρέψει και franchise που έχουν κόψει εκατομμύρια εισιτήρια, καταφέρνοντας να μπουν στη μεγάλη βίβλο της ποπ κουλτούρας.
Τα παραδείγματα πολλά, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω για οικονομία χρόνου, θα μείνουμε μόνο στα Scary Movie και τις Τρελές Σφαίρες, που σχεδόν οι πάντες γνωρίζουν.
Αντίστοιχα η βιομηχανία του πορνό, δανείζεται συχνά θεματολογία, από όσα αναφέραμε παραπάνω, χωρίς να το έχουν ζητήσει και πολλοί (προφανώς). Το αποτέλεσμα συνήθως προσφέρει γέλια, αν και όχι και ανεβασμένη λίμπιντο, και έχουμε κάποια πολύ καλά παραδείγματα για του λόγου το αληθές.
Captain America XXX An Axel Braun Parody
Μπόλικοι από τους Avengers συναντιούνται στην ταινία του Axel Braun, με τον Captain America να περιφέρει άσκοπα την ασπίδα του σε όλη την ταινία και να ερωτοτροπεί με όλον τον γυναικείο πληθυσμό της Marvel, γεγονός που δεν εγκρίνει προφανώς ο Deadpool.
SpongeKnob SquareNuts
Kάποιος, κάπου, κάποτε σκέφτηκε να κάνει μια πορνό παρωδία για τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και τις σεξουαλικές τους περιπέτειες στο Βυθό του Μπικίνι. Το ανησυχητικό είναι ότι κάποιοι άλλοι συμφώνησαν και κάποιοι το είδαν.
Dick and Morty
Παιδιά κάπου πρέπει να υπάρχει ένα σέβας και να αφήνουμε ένα λατρεμένο μα και καμένο ενήλικο καρτούν στην ησυχία του, μακριά από δονητές σε σχήμα πίκλας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!