Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες
[In2life]: Τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες

[In2life]: Τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες

Μάλλον έχεις ακούσει ένα από αυτά. Ή τρία. Ή και όλα, δεν ξέρουμε το ιστορικό σου. Ξέρουμε ότι αυτά τα ψέματα, όμως, έχουν παραγίνει.

Όλοι οι άνθρωποι λέμε ψέματα. Μερικές φορές είναι αναγκαίο ή το κάνουμε για να ξεμπλέξουμε μία κατάσταση που δεν έχει λόγο να μπλεχτεί περισσότερο. Ας πούμε, αν ένας φίλος σου ήθελε πώς και πώς να σου μαγειρέψει, αλλά το φαΐ του είναι χάλια, και πάλι εσύ θα το φας.
Άλλες φορές, οι άνθρωποι λένε ψέματα στις σχέσεις. Ή για να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μια σχέση. Κι αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν όντως και οι τέσσερις πρώην σου ήταν αριστούχοι ή αν απλά ήθελαν να φανούν διαβασμένοι, συνέχισε να διαβάζεις.
Οτιδήποτε σου έχει καυχηθεί ότι έκανε ακαδημαϊκά
Από εικοσάρια σε κάθε μάθημα μέχρι την χρονιά που εξελέγη πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, όλα αυτά μπορεί να είναι ψέματα. Και είναι ένα ψέμα που παραδόξως πολλοί άντρες λένε για να φανούν πιο κουλ στα πρώτα ραντεβού. Από την μία, είναι λίγο λυπηρό. Από την άλλη, δεν μπορείς να το αποδείξεις ποτέ, ή τουλάχιστον μέχρι να γνωρίσεις την μαμά του και να μάθεις τα αληθινά κουτσομπολιά. Τα περισσότερα από αυτά τα ψέματα έχουν να κάνουν με τον φόβο της αποτυχίας – είτε αυτή η αποτυχία συνέβη στο παρελθόν και θέλεις να την κρύψεις, είτε η πιθανή αποτυχία να σου δείξει από την πρώτη στιγμή πόσα ελαττώματα θεωρεί ότι έχει και να ξενερώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!