Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Tο πιλοτήριο του μέλλοντος με τηλεόραση 49 ιντσών
[In2life]: Tο πιλοτήριο του μέλλοντος με τηλεόραση 49 ιντσών

[In2life]: Tο πιλοτήριο του μέλλοντος με τηλεόραση 49 ιντσών

Η Samsung δημιούργησε ένα «πιλοτήριο του μέλλοντος» για ημι-αυτόματα οχήματα, το οποίο φαίνεται εντυπωσιακό.

Η Samsung αποκάλυψε το πιλοτήριο του μέλλοντος με τηλεόραση παρμπρίζ 49 ιντσών και πολλές άλλες καινοτόμες λειτουργίες, που θα συμβάλουν στη μείωση της κόπωσης του οδηγού και των επιβατών. Ο κορεάτικος κολοσσός της τεχνολογίας προορίζει η νέα εφεύρεση να εξοπλίσει τα μελλοντικά αυτοκίνητα που θα φέρουν σύστημα αυτόνομης οδήγησης υψηλού επιπέδου.
Ο οδηγός και οι επιβάτες θα απολαμβάνουν internet 5G, μια τεράστια τηλεόραση, οθόνες αφής, τεχνολογία αποσυμπίεσης από την κούραση και σύστημα παρακολούθησης κόπωσης, αναφέρει η The Sun.
Καθώς τα μελλοντικά αυτοκίνητα θα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται χωρίς την παρέμβαση του οδηγού, γιατί θα φέρουν το σύστημα αυτόνομης οδήγησης, ο οδηγός και οι επιβάτες θα μπορούν να εργάζονται από το αυτοκίνητο και να ψυχαγωγούνται.

Οι γίγαντες της αυτοκινητοβιομηχανίας αγωνίζονται για την τεχνολογία των πιλοτηρίων τους και η Samsung συνεργάστηκε με την Harman για να δημιουργήσει ένα καινοτομικό πιλοτήριο που δεν έχει καμία σχέση με τις κατασκευές που γνωρίζουμε τώρα.
Μπροστά από τον οδηγό και τον συνοδηγό τοποθετήθηκε μια τεράστια οθόνη QLED 49 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παρακολουθούν μια ταινία ή να πραγματοποιήσουν βιντεοκλήσεις ενώ το αυτοκίνητο κινείται με το αυτόνομο σύστημα οδήγησης και κατευθύνεται στον προορισμό που έχουν επιλέξει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!