Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Περίεργη φετιχιστική τέχνη στο ίντερνετ
[In2life]: Περίεργη φετιχιστική τέχνη στο ίντερνετ

[In2life]: Περίεργη φετιχιστική τέχνη στο ίντερνετ

Κλικάροντας αυτό το κείμενο, συμφωνείς ότι είσαι άνω των 18, πως δεν είσαι σε κοινόχρηστη συσκευή και πως δεν βρίσκεσαι στην δουλειά.

Πριν πούμε και δείξουμε οτιδήποτε, πρέπει να ενημερώσουμε πως το παρόν κείμενο περιέχει συνδέσμους σε πορνογραφικό υλικό, καθώς και εικόνες τις οποίες δεν είναι καλό να δεις σε χώρο που θα μπορούσε να σε δει το αφεντικό σου. Επειδή αν υπάρχει ένας κανόνας που ισχύει σε αυτή την ζωή, είναι πως αν κάτι υπάρχει, τότε θα υπάρχει και σε πορνογραφική εκδοχή.
Αυτός είναι ο κανόνας 34, για την ακρίβεια. Και είναι κάτι που συμβαίνει από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού, όχι μόνο του ίντερνετ. Απλά στο ίντερνετ είναι πιο εύκολο να δημοσιεύσεις το παράξενο, φετιχιστικό πορνό σου και να βρεις κόσμο που θα σε πληρώσει για να φτιάξεις περισσότερο.
Η ιδέα για το κείμενο ήρθε όταν ανάμεσα στους συνεργάτες σχολιάστηκε αυτό το meme, που απεικονίζει μια ξανθιά σεξοβόμβα να διαβάζει ένα βιβλίο και να μεταμορφώνεται σε μια σεμνή, καστανή κοπέλα.
Άπειρα σχόλια από κάτω έλεγαν πως επρόκειτο για σεξισμό. Το ακόμα πιο αστείο είναι πως το κανονικό έργο δείχνει την σκηνή ανάποδα, κάπως έτσι δηλαδή.
Πρόκειται για bimbofication, την μεταμόρφωση δηλαδή μιας σεμνής κοπέλας σε μια προκλητική μπίμπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!