Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Πέρασε να δεις την εντυπωσιακή αμιγώς ηλεκτρική BMW Ix
[In2life]: Πέρασε να δεις την εντυπωσιακή αμιγώς ηλεκτρική BMW Ix

[In2life]: Πέρασε να δεις την εντυπωσιακή αμιγώς ηλεκτρική BMW Ix

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iX εμφανίζεται σε μια εντυπωσιακή 3D οθόνη στο πολυκατάστημα Αttica City Link.

Κάθε εξέλιξη ξεκινάει από ένα όραμα και κάθε αλλαγή από μία διαφορετική ιδέα.
Το BMW Group Hellas για ακόμα μια φορά οδηγεί την εξέλιξη, φέρνει μοναδικές εκπλήξεις και επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιωσιμότητας δημιουργώντας μία καινοτόμα ψηφιακή βιτρίνα που διεγείρει κάθε φαντασία, ξεπερνώντας κάθε όριο στο πολυκατάστημα Αttica City Link, στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, η απεικόνιση της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οθόνης υψηλής ευκρίνειας. Γύρω από αυτήν και σε βάθος, υπάρχουν τρισδιάστατα κινούμενα στοιχεία που δημιουργούν μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη σύνθεση που εκπονεί μια διαφορετική προοπτική μεταξύ του πραγματικού και του ‘φανταστικού’.

Μοναδικά χαρακτηριστικά
Τα στοιχεία κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογικής ναυαρχίδας της BMW σε συνδυασμό με ένα ηχηρό μήνυμα: «Γεννημένη από ένα όραμα. Με την δύναμη της ηλεκτροκίνησης».
Μια ιδέα που εναρμονίζεται απόλυτα με τις αρχές της BMW για την ηλεκτρική κινητικότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών με φουτουριστικό τρόπο. Όλα τα στοιχεία που απεικονίζονται είναι εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης που βασίζονται σε τέσσερις αρχές RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE.
Ανακαλύψτε όλες τις φωτογραφίες, τα videos και τα stories στο λογαριασμό Instagram της BMW Hellas (@bmwhellas) και ζήστε την εμπειρία ζωντανά, μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο attica the Department Store (City Link, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!