Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Πάρε το ηλεκτρικό scooter
[In2life]: Πάρε το ηλεκτρικό scooter

[In2life]: Πάρε το ηλεκτρικό scooter

Το MÓ eScooter 125, η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Seat κάνει τους δρόμους των πόλεων απλούστερους και πιο βολικούς.

H αστική κινητικότητα αλλάζει και η Seat θέλει να προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πόλεων και των πολιτών. Και με την παγκόσμια πρεμιέρα των Seat MÓ eScooter 125 και MÓ eKickScooter 65, η μάρκα ενισχύει τη δέσμευση της για την αστική κινητικότητα.
Τα οχήματα προσφέρουν διαφορετικές προσεγγίσεις στην κινητικότητα, αλλά επισημαίνουν την αλλαγή του τρόπου των μετακινήσεων στις πόλεις και τις διαφορετικές προσεγγίσεις που απαιτούνται στο σύγχρονο κόσμο, όπου κάποιες φορές τα κλασικά οχήματα δεν ταιριάζουν στον τρόπο ζωής των ανθρώπων.
Το MÓ eScooter 125, η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της μάρκας, καθιστά τους δρόμους των πόλεων απλούστερους και πιο βολικούς και καταρρίπτει τα στερεότυπα που περιβάλλουν τις παραδοσιακές μοτοσυκλέτες. Ο προηγμένος ηλεκτρικός κινητήρας που διαθέτει, ταιριάζει καλύτερα σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και απομακρύνεται από το συμβατικό.
Και ενώ η Seat παραμένει αφοσιωμένη στην κατασκευή οχημάτων, το MÓ eKickScooter 65 ανοίγει νέες ευκαιρίες, ανταποκρινόμενο σε μία από τις σημαντικότερες τάσεις κινητικότητας του μέλλοντος: τη συνεργατική οικονομία και οικονομία του διαμοιρασμού. Παράλληλα, και οι ιδιώτες χρήστες καλύπτονται από το νέο MÓ eKickScooter 65, καθώς και από το ήδη υπάρχον και επιτυχημένο MÓ eKickScooter 25 (γνωστό και ως SEAT EXS KickScooter).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!