Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: To όραμα ΜΙΝΙ για βιώσιμη κινητικότητα
[In2life]: To όραμα ΜΙΝΙ για βιώσιμη κινητικότητα

[In2life]: To όραμα ΜΙΝΙ για βιώσιμη κινητικότητα

Η νέα καμπάνια της βρετανικής πολυτελούς μάρκας εστιάζει στην ποικιλομορφία και τη διαφορετικότητα.

Αποστολή στο Μόναχο
Οράματα για βιώσιμη κινητικότητα και πόλεις με άριστη ποιότητα ζωής, φρέσκα ερεθίσματα για την κοινότητα MINI και σαφής δέσμευση στην ποικιλομορφία / διαφορετικότητα: με την καμπάνια ‘BIG LOVE from Munich’ η Βρετανική πολυτελής μάρκα άφησε το αποτύπωμά της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου IAA Mobility 2021 και όχι μόνο, με την μεγάλη τοιχογραφία στον πύργο “Sugar Mountain” που επιμελήθηκε η Λονδρέζα καλλιτέχνις Lakwena.
#BIGLOVE είναι ο τρόπος που επέλεξε η MINI για να δείξει πώς δύο μικρές λέξεις μπορούν να εμπνεύσουν θετική ενέργεια. Από το 1959 που γεννήθηκε, η μάρκα MINI επιδιώκει να κάνει περισσότερα με λιγότερα και να επινοεί τους πιο δημιουργικούς τρόπους για την αξιοποίηση του χώρου. Η νέα καμπάνια της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας κάνει ένα ακόμα βήμα. #BIGLOVE είναι μία έκφραση ποικιλομορφίας / διαφορετικότητας που η εταιρεία αγκαλιάζει στην πράξη όλες τις μορφές της, καλωσορίζοντας φρέσκιες νοοτροπίες και νέες ιδέες ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. Στην έκθεση IAA Mobility 2021 στο Μόναχο, η MINI παρουσίασε τη δική της πορεία προς μια πιο βιώσιμη κινητικότητα και ένα μέλλον ανοιχτό σε όλους σύμφωνα με τη δήλωση «Είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά είμαστε καλύτεροι μαζί».
Για τη διάρκεια της έκθεσης, με το μότο “BIG LOVE from Munich”, η MINI έβαλε το δικό της λιθαράκι στην αναμόρφωση και αναζωογόνηση μιας βιομηχανικής περιοχής στα προάστια του Μονάχου με την ονομασία “Sugar Mountain”, εστιάζοντας στη δημιουργικότητα, στα σπορ, στην εκπλήρωση προσωπικών επιθυμιών και στην κοινότητα. Η περιοχή του πρώην εργοστασίου σκυροδέματος αναβαθμίζεται με μία πολύχρωμη τοιχογραφία πάνω σε έναν παλιό τοίχο, σχεδιασμένη από τη Λονδρέζα καλλιτέχνιδα Lakwena Maciver ειδικά για την περίσταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!