Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: ‘ΟπερΑττίκ’ με την Τίνα Αλεξοπούλου στο Νομισματικό Μουσείο
[In2life]: ‘ΟπερΑττίκ’ με την Τίνα Αλεξοπούλου στο Νομισματικό Μουσείο

[In2life]: ‘ΟπερΑττίκ’ με την Τίνα Αλεξοπούλου στο Νομισματικό Μουσείο

Η Τίνα Αλεξοπούλου για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έρχεται να μας εκπλήξει στο café του Νομισματικού Μουσείου με μια παράσταση αφιερωμένη στον Αττίκ.

Η Τίνα Αλεξοπούλου για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έρχεται να μας εκπλήξει στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 9 μ.μ. με μια καινούρια μουσική παράσταση, που εμπνεύστηκε η ίδια: ‘Operatique’ στα γαλλικά σημαίνει ‘οπερατικός’ αλλά με το λογοπαίγνιο αυτό υπογραμίζεται η σύνδεση ανάμεσα στην όπερα και τον αξέχαστο συνθέτη Αττίκ, εξού και το ‘ΟπερΑττίκ’!
Πρόκειται δηλαδή, για ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής που συνδυάζει αγαπημένες άριες από όπερες και οπερέττες με τραγούδια του Αττίκ, καθώς και με άλλα τραγούδια της εποχής του. Εκεί που μπλέκουν μαγικά οι μελωδίες από το «Φάντασμα της Όπερας» με το «Ζητάτε να σας πω», από το «Nessun Dorma» με το «Είδα μάτια», κι από το «Conte Partiro» με το «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά», κ.ά.
Η performer TίναΑλεξοπούλου, ο τενόρος Κώστας Μπουγιώτης, η σοπράνο Βασιλεία Καλλίτση και ο βιρτουόζος Μάρκος Κώτσιας στο πιάνο, απογειώνουν με το ταλέντο τους το μοναδικό κι απαιτητικό αυτό ρεπερτόριο.
Παίζουν οι μουσικοί:
Τίνα Αλεξοπούλου | performer
Κώστας Μπουγιώτης | τενόρος
Βασιλεία Καλλίτση | σοπράνο
Μάρκος Κώτσιας | πιάνο

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!