Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Οδηγούμε το νέο Lexus NX στην Ισπανία
[In2life]: Οδηγούμε το νέο Lexus NX στην Ισπανία

[In2life]: Οδηγούμε το νέο Lexus NX στην Ισπανία

Οδηγήσαμε το Hybrid Electric NX 350h όσο και το Plug-in Hybrid NX 450h+ στους δρόμους της Μαγιόρκα.

Αποστολή στην Ισπανία
Δυναμική εμφάνιση, μοντέρνα γραμμή, τεχνολογία αιχμής, πολυτελές εσωτερικό που ταιριάζει στα ευρωπαϊκά πρότυπα, προηγμένα συστήματα ασφάλειας και βέβαια η πιο εξελεγμένη έκδοση της υβριδικής τεχνολογίας που τώρα πλέον έχει και την δυνατότητα εξωτερικής φόρτισης(plug-in).
Θα αδικούσαμε την προσπάθεια των Ιαπώνων μηχανικών αν δεν τονίζαμε με έμφαση και την υπεροχή του αυτοκινήτου χαμηλών ρύπων στην αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία.
Το νέο Lexus NX ξεπερνά όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα και ουσιαστικά έχει υπερδιπλάσια αυτονομία από τις Mercedes GLC, BMW X3, Audi Q54 και Volvo XC60. Η ιαπωνική τεχνολογία και η τεχνογνωσία της μητρικής Toyota – που καθιέρωσε την υβριδική τεχνολογία – κεφαλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και ενισχύουν την προσπάθεια μας για μείωση των ρύπων. Πάνω από 14 χρόνια η Toyota, επενδύει στην υβριδική τεχνολογία, κατήργησε τους κινητήρες ντίζελ και έβαλε πλώρη για την καθιέρωση της ηλεκτροκίνησης. Μια πορεία που είναι θριαμβευτική και δικαιώνει όσους την υποστήριξαν.
Μα καλά, τόσο πολύ προχώρησε η Lexus, αναρωτηθήκαμε κατά την διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης στη μαγευτική Μαγιόρκα;
Στους δρόμους της Μαγιόρκα, οδηγήσαμε το Hybrid Electric NX 350h όσο και το Plug-in Hybrid NX 450h+, προσέχοντας τους ποδηλάτες και τους αθλητές που έκαναν προπόνηση στην άκρη του δρόμου, βιώσαμε τα μηνύματα που μας έστειλε το μοντέλο με ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η μάρκα. Επίσης, τολμάμε να κάνουμε μια πρόβλεψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!