Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Οδηγός επιβίωσης σε sex shop … για γυναίκες
[In2life]: Οδηγός επιβίωσης σε sex shop … για γυναίκες

[In2life]: Οδηγός επιβίωσης σε sex shop … για γυναίκες

Δεν είναι taboo τα sex shop, όπως και δεν θα έπρεπε. Κι αν αποφασίσεις να πας, έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα…

Είναι ακόμα taboo τα sex shop;
Η απάντηση θα έπρεπε να είναι όχι, αλλά ψάχνοντας στα αντίστοιχα καταστήματα και στα online shops, οι ιδρύτριες του LoveJoy.gr αντιλήφθηκαν ότι κανένα δεν «μιλάει» στο γυναικείο κοινό.
Το Lovejoy.gr έρχεται να κάνει τη διαφορά ως ένα online shop, πολύ προσεγμένο και καλαίσθητο, με ειδικά επιλεγμένα για την ποιότητα τους brands και μεγάλη ποικιλία σε δονητές και sex toys .
Είναι το μοναδικό sex shop (ή καλύτερα Joy Shop) που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και ξεχωρίζει κυρίως για το όραμά του «να είμαστε δίπλα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που ξέρουν να ζητάνε αυτό που τους ικανοποιεί, χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις». Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί επίσης στην εύκολη πλοήγηση, το γρήγορο checkout, τους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και τη διακριτική συσκευασία.
Μεταξύ των high-tech rabbit , τα λατρευτά mini και τα remote controls , τα «μεσαία», «μεγάλα» και τα xxl vibrators , είναι πολλά που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη!
Και, από που να ξεκινήσει;
Το LoveJoy.gr στην καρδιά της λειτουργίας του έχει ακριβώς αυτή την αποστολή: Να σας δώσει όλα εκείνα τα εφόδια, με τον πιο σωστό συνδυασμό ποιότητας και τιμής, ώστε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!