Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Ο Σερβετάλης αποχώρησε από τον “Ρινόκερο” γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους
[In2life]: Ο Σερβετάλης αποχώρησε από τον “Ρινόκερο” γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

[In2life]: Ο Σερβετάλης αποχώρησε από τον “Ρινόκερο” γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από την παράσταση αφήνοντας άνεργους τους συναδέλφους του.

Καυγάς έχει ξεσπάσει ως συνήθως στα social media, μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από την παράσταση Ρινόκερος, στην οποία πρωταγωνιστεί, αφήνοντας ξεκρέμαστους τους συναδέλφους του επειδή «δεν δέχεται τον διαχωρισμό των συμπολιτών του».
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας στο Θέατρο Κιβωτός είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην παίξει μόνο για εμβολιασμένους. Έτσι, το Θέατρο Κιβωτός λειτουργούσε ως μεικτός χώρος μέχρι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, δεχόταν δηλαδή και ανεμβολίαστους θεατές με rapid test.
Μετά την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων, σύμφωνα με τα οποία δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα θέατρα σε ανεμβολίαστους, ο Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση, η οποία κατέβηκε εσπευσμένα.
«Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους» έγραψε στο Facebook η συνάδελφός του, Φαίη Κοκκινοπούλου .
«Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν» συνεχίζει το ποστ. «Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!