Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ντεμπούτο για τις ανανεωμένες Giulia GTA και GTAm
[In2life]: Ντεμπούτο για τις ανανεωμένες Giulia GTA και GTAm

[In2life]: Ντεμπούτο για τις ανανεωμένες Giulia GTA και GTAm

Η Alfa Romeo επέλεξε το Goodwood Festival of Speed για να συστήσει στο Βρετανικό κοινό τα ισχυρότερα μοντέλα παραγωγής στην ιστορία της.

Στη φετινή οργάνωση του Goodwood Festival of Speed (8-11 Ιουλίου), η Alfa Romeo θα συστήσει στο Βρετανικό κοινό τις ανανεωμένες Giulia GTA και GTAm, συμμετέχοντας στη θρυλική ανάβαση του Φεστιβάλ.
Μετά την ακύρωση της περσινής διοργάνωσης λόγω της πανδημίας, το Goodwood Festival of Speed επιστρέφει με όλους τους συμμετέχοντες να ανυπομονούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική γιορτή της αυτοκίνησης. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Alfa Romeo, η οποία επέλεξε τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να συστήσει στο Βρετανικό κοινό τα ισχυρότερα μοντέλα παραγωγής στην ιστορία της: τις Giulia GTA/GTAm.
Από το 1993, χρονιά κατά την οποία ξεκίνησε το Goodwood Festival of Speed, η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του αυτοκινήτου σε παγκόσμια κλίμακα. Αρχικά ανοιχτή αποκλειστικά για κλασσικά μοντέλα, από το 2000 στο Goodwood Festival of Speed μπορούν να συμμετέχουν και σύγχρονα αυτοκίνητα. Με συμμετοχές από μονοθέσια της Formula 1, μέχρι ιστορικά μοντέλα και σύγχρονα supercars, η εκδήλωση συχνά αξιοποιείται από τους κατασκευαστές για να παρουσιάσουν τις νέες τους δημιουργίες, όπως θα κάνει φέτος και η Alfa Romeo με τα νέα, συλλεκτικά της supercars.
Κάθε χρονιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιείται και η θρυλική χρονομετρημένη ανάβαση (Goodwood Festival of Speed Hillclimb), όπου τα αυτοκίνητα καλύπτουν μια ανηφορική διαδρομή 1,86χλμ. Οι ανανεωμένες Giulia GTA/GTAm -που αποτελούν την επιτομή της απόδοσης και των επιδόσεων της μάρκας- θα συμμετέχουν στην ανάβαση προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους φίλους του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!