Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Οι νικητές των βραβείων Toyota Ichiban 2021
[In2life]: Οι νικητές των βραβείων Toyota Ichiban 2021

[In2life]: Οι νικητές των βραβείων Toyota Ichiban 2021

Η Toyota Car Option διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2021» για την Ελλάδα.

Η Toyota βράβευσε τους καλύτερους Εμπόρους της στην Ευρώπη για την πιο αξέχαστη εμπειρία πελατών. Η Toyota Car Option A.E. διακρίθηκε για την Ελλάδα.

Βράβευση 44 εμπόρων για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους προς τους πελάτες.
Ο θεσμός Ichiban 2021 ανάδειξε τα υψηλά επίπεδα καινοτομίας των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης για τη διασφάλιση της πιο ασφαλούς αλησμόνητης εμπειρίας.
“Ichiban” στα Ιαπωνικά σημαίνει “Νούμερο Ένα”. Επίσης, έτσι ονομάζεται το πιο έγκυρο βραβείο που απονέμει η Toyota Motor Europe (TME) σε όλους τους Εμπόρους Toyota οι οποίοι προσέφεραν στους πελάτες μία κορυφαίου επιπέδου εμπειρία. Φέτος, 44 έμποροι από 32 Ευρωπαϊκές χώρες κατέκτησαν την περίοπτη διάκριση.
Περισσότεροι από 2.500 Ευρωπαίοι Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι Toyota στοχεύουν σε αυτό το βραβείο κάθε χρόνο και νικητές είναι όσοι πετυχαίνουν το υψηλότερο επίπεδο του “Customer First” – μιας φιλοσοφίας που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Toyota.
Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2021» η ελληνική επιχείρηση Toyota Car Option A.E.
Η Toyota Car Option εδρεύει στην Τρίπολη (4o χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης Σπάρτης, τηλ.: 2710 225800) και ανήκει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της Toyota Ελλάς παρέχοντας εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, στην ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιείται, την απόλυτη εξυπηρέτηση και τη μοναδική τεχνογνωσία προς τον Έλληνα καταναλωτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!