Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Σε νέο επίπεδο η φροντίδα της Karenta
[In2life]: Σε νέο επίπεδο η φροντίδα της Karenta

[In2life]: Σε νέο επίπεδο η φροντίδα της Karenta

Η εταιρεία παρέχει τεχνική υποστήριξη για κάθε τι που θα προκύψει στα οχήματα του γκρουπ VW.

Όλα τα αυτοκίνητα ακόμη και τα «αριστουργήματα» του γκρουπ VW, έχουν ανάγκη από συντήρηση. Εγγυημένη τεχνική υποστήριξη για κάθε τι που θα προκύψει στο γερμανικό αυτοκίνητο παρέχει η Karenta. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του After Sales στην Ελλάδα.
Ανήκει στον όμιλο της Kosmocar και συμπλήρωσε 45 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Είναι Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά Αυτοκίνητα. Με 340 εξειδικευμένους υπαλλήλους, με πιστοποιημένες μονάδες πώλησης και service κατά το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και σύμφωνα με το σύστημα συνδετικής πιστοποίησης του Volkswagen Group, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.
Το Δίκτυο Karenta αριθμεί 30 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά. Εκτός από την τεχνική υποστήριξη, παρέχει πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων μεσώ του δικτύου της, πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στις εκθέσεις πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων KARENTA DAS WELTAUTO και KARENTA AUDI APPROVED.
«Η κυρίαρχη θέση της Karenta, στη τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων του γκρουπ VW, κατακτήθηκε μετά από την εφαρμογή καινοτομικών προγραμμάτων και υπηρεσιών, τόνισε ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος Διευθύνων Σύμβουλος της Karenta. Στο τμήμα After Sales της εταιρείας μας απασχολούνται 220 τεχνίτες που εκπαιδεύονται συνεχώς για όλα τα νέα συστήματα και τις τελευταίες τεχνολογίες που λανσάρει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!