Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Μυστικά για να ενισχύσεις την διαίσθησή σου
[In2life]: Μυστικά για να ενισχύσεις την διαίσθησή σου

[In2life]: Μυστικά για να ενισχύσεις την διαίσθησή σου

Αν δεν εμπιστεύεσαι συχνά το ένστικτό σου, ή αν το ένστικτό σου σε έχει απογοητεύσει, έχουμε μερικές συμβουλές για εσένα…

Λένε πως το ένστικτό μας έχει πάντα δίκιο. Και, εντάξει, εμείς δεν είμαστε απόλυτοι, θα παραδεχτούμε ότι κάποιες φορές το ένστικτό μας μπορεί να υπερβάλει. Να επηρεάζεται από την διάθεσή μας ή από το παρελθόν μας. Δεν πρέπει, όμως, να μην του δίνουμε και καμία σημασία.
Η διαίσθησή μας μπορεί να μας πει πολλά πράγματα – από μια κακή πρώτη εντύπωση που θα επιβεβαιωθεί αρκετό καιρό μετά, μέχρι εκείνο το υπέροχο συναίσθημα που γνωρίζεις κάποιον και για κάποιον ανεξήγητο λόγο νομίζεις ότι θα μπορούσες να του εμπιστευθείς και την ζωή σου.
Για όποιον λόγο κι αν θες λοιπόν να… «γυμνάσεις» το ένστικτό σου, εμείς έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές. Δεν θέλει πολλή προσπάθεια, σύντομα θα ανακαλύψεις ότι ο εγκέφαλός σου έχει αρχίσει να εμπιστεύεται περισσότερο τον εαυτό του.
Δώσε περισσότερη προσοχή σε αυτά που νιώθεις
Και ειδικά στα αρνητικά συναισθήματα. Αναγνώρισέ τα, κατάλαβε γιατί τα βιώνεις και από πού προέρχονται. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απολαμβάνεις και να αναλύεις μέσα στο μυαλό σου και τα θετικά συναισθήματα· πόσο μάλλον, κάνε μια παύση όταν νιώθεις ευτυχισμένος, για να το πεις και φωναχτά στον εαυτό σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!