Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Μειώθηκαν οι τιμές της Ford
[In2life]: Μειώθηκαν οι τιμές της Ford

[In2life]: Μειώθηκαν οι τιμές της Ford

Η φίρμα αξιοποιεί πρώτη τις φορολογικές μειώσεις και μειώνει το κόστος πώλησης των μοντέλων της.

Η Ford, είναι η πρώτη εταιρεία που αξιοποίησε την ευκαιρία που δίνει η νέα φορολογική πολιτική για την μείωση της τελικής τιμής πώλησης των αυτοκινήτων. Η νέα φορολογική πολιτική για το τέλος ταξινόμησης έχει σαν αποτέλεσμα οι τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων να είναι χαμηλότερες προς όφελος του καταναλωτή.
Η Ford, μετά την επεξεργασία των στοιχείων και με γνώμονα το κέρδος του υποψήφιου αγοραστή τόλμησε να καθιερώσει μειώσεις στις τιμές που φθάνουν έως και τα 2.642 ευρώ.
Αξίζει να τονισθεί ότι η νέα φορολογική πολιτική είναι ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση αυτή την περίοδο για να εξαλειφθούν οι αδικίες στη τιμολόγηση και να τονωθεί η αγορά των ΙΧ μετά την καραντίνα.

Το αυξημένο ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών δείχνει την πραγματική αξία των νέων μέτρων και την άμεση ανταπόκριση των αγοραστών καινούργιων αυτοκινήτων.
Μετά την ανάλυση των επίσημων στοιχείων που ανακοίνωσε η Ford, το κέρδος του αγοραστή φθάνει και τα 2.642 ευρώ, χωρίς να αλλάξει το επίπεδο εξοπλισμού.
Πλέον το νέο SUV Ford Kuga ST Line X 2.5 βενζίνη Duratec 225 ίππων, PHEV κοστίζει 45.271 ευρώ, κέρδος 2.642 εύρω. Όφελος 1.641 ευρώ στην έκδοση 1.5 ντίζελ 120 ίππων Titanium, 1.5 βενζίνη 150 ίππων ST Line(-1.532 εύρω) και 1.5 ντίζελ 120 ίππων ST Line(-1.366 ευρώ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!