Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Η MINI στην IAA Mobility 2021 στο Μόναχο
[In2life]: Η MINI στην IAA Mobility 2021 στο Μόναχο

[In2life]: Η MINI στην IAA Mobility 2021 στο Μόναχο

Στην IAA Mobility 2021, η εταιρεία θα επιδιώξει διάλογο με το κοινό σε διάφορες μορφές και σε αρκετές τοποθεσίες της Βαυαρικής πρωτεύουσας.

αποστολή στο Μόναχο

Η MINI παρουσιάζεται ως μία μάρκα προσανατολισμένη στο μέλλον, πρωτοπόρος, με μία ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιουργεί θετικά ερεθίσματα, συνδυάζει τη βιωσιμότητα με συναισθήματα και τοποθετεί τον άνθρωπο στην καρδιά της προϊοντικής εξέλιξης.
Αστική κινητικότητα, βιωσιμότητα, πολυπολιτισμικότητα και εξατομίκευση βρίσκονται στο επίκεντρο του διαλόγου με οραματιστές και με την κοινότητα σε πολυάριθμες τοποθεσίες στην περιοχή του Μονάχου. Το MINI Brand Hub στο MINI Pavilion στην πλατεία Lenbachplatz θα είναι “ο ιδανικός προορισμός” στην IAA 2021. Αστική κινητικότητα και βιωσιμότητα είναι τα κεντρικά θέματα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (IAA) 2021, που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Μόναχο, στην έδρα του BMW Group.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον των ατομικών μεταφορών και της συνύπαρξης στα αστικά κέντρα. Η MINI εμπλουτίζει αυτό το διάλογο στην IAA Mobility 2021 με καινοτομίες και οράματα για διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων, συνεπή διατήρηση πόρων, εξατομίκευση και συναισθηματικά δυναμικές εμπειρίες. Το μότο #BIGLOVE που επέλεξε η MINI αναφέρεται τόσο στην προστασία του κλίματος και του περιβάλλοντος όσο και στις διαπροσωπικές επαφές. Με αυτό τον τρόπο, η ανάληψη ευθύνης για τα φυσικά θεμέλια της ζωής συναντά την πολυπολιτισμική και χωρίς διακρίσεις συνεργασία στην παγκόσμια κοινότητα MINI.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!