Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Μια ακόμη επιτυχία της Citroen
[In2life]: Μια ακόμη επιτυχία της Citroen

[In2life]: Μια ακόμη επιτυχία της Citroen

Η τρίτη γενιά του Citroen Berlingo συνεχίζει την ανοδική της πορεία στις παγκόσμιες πωλήσεις.

Σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, η τρίτη γενιά του Citroen Berlingo έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, έχει αποσπάσει το 16% στην κατηγορία του (επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά) για το 2019, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της γαλλικής μάρκας, η οποία σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις της μέσα στο χρόνο, μεταξύ των 12 κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.
Από το λανσάρισμά του, τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέχρι σήμερα, η νεα γενιά του Berlingo έχει σημειώσει περισσότερες από 200.000 πωλήσεις (Berlingo και Berlingo Van), οι 150.000 ολοκληρώθηκαν το 2019, τοποθετώντας το μοντέλο στη δεύτερη θέση των παγκοσμίων πωλήσεων στη γκάμα της μάρκας, πίσω από το best seller C3.

Tο Berlingo Van κατέλαβε το 16% των συνολικών πωλήσεων της κατηγορίας του, με τα 2/3 αυτών να αφορούν την επαγγελματική του εκδοχή και το 1/3 την επιβατική.
Με την άνεση που προσφέρει, τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και ιδιαίτερα με τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, η νέα γενιά του Berlingo, επιβεβαιώνει τη δυναμική της με τις πολύ καλές επιμέρους επιδόσεις ανά έκδοση:
- Berlingo Van: Σχεδόν ένα στα τέσσερα οχήματα που πωλούνται, είναι από τις εκδόσεις Driver και Worker που έχουν το πληρέστερο πακέτο εξοπλισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!