Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Μεγάλες προσδοκίες που καταστρέφουν μια σχέση
[In2life]: Μεγάλες προσδοκίες που καταστρέφουν μια σχέση

[In2life]: Μεγάλες προσδοκίες που καταστρέφουν μια σχέση

Αν έχεις τις παρακάτω προσδοκίες από μία σχέση για να την θεωρείς καλή, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης…

Οι μεγάλες προσδοκίες πάντα βρίσκουν τον τρόπο να σκοτώνουν τον ενθουσιασμό μας. Πριν από έναν χρόνο, δα, όλος ο πλανήτης γκρίνιαζε για το πόσο κακή ήταν η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, ας πούμε, επειδή όλοι περίμεναν να δουν την επικότερη τηλεοπτική σεζόν όλων των εποχών. Και, ναι, αυτό γινόταν έναν χρόνο πριν. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.
Στο θέμα μας, όμως. Οι μεγάλες προσδοκίες καταστρέφουν τις σχέσεις. Και αν τα παρακάτω πράγματα τα θεωρείς δεδομένα για να είναι μια σχέση καλή, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.
Περιμένεις σεξ κάθε μέρα
Θα το έχεις, για περίπου δύο με πέντε μήνες, στην αρχή της σχέσης. Μετά έχετε και οι δυο σας μια καθημερινότητα να επιστρέψετε, αλλά και να προσαρμόσετε την ερωτική σας ζωή. Κάποιες μέρες θα είστε κουρασμένοι και θα θέλετε να κοιμηθείτε με τα ρούχα στον καναπέ. Κι αυτό είναι καλό.
Περιμένεις να αγαπιέστε με τον ίδιο τρόπο
Και να συμπληρώνετε ο ένας του άλλου τις προτάσεις; Μάλλον δεν θα το βρεις ποτέ αυτό. Αν υπάρχει ζευγάρι που να συμπληρώνουν ο ένας τις προτάσεις του άλλου, το έχουν κάνει πρόβα. Οι καλές σχέσεις δεν το χρειάζονται αυτό, είναι τέλειες ακόμα και μέσα στο χάος και τις απορημένες ματιές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!