Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: To Land Rover Defender 110s στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο
[In2life]: To Land Rover Defender 110s στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο

[In2life]: To Land Rover Defender 110s στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο

H μάρκα θα παρέχει έναν στόλο Defender 110s για να υποστηρίξει τον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο, τον Red Bull X-Alps.

Το βραβευμένο Land Rover Defender, θα δείξει την ικανότητα και την ανθεκτικότητα του ως όχημα υποστήριξης στις ακραίες συνθήκες που θα επικρατήσουν στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο, Red Bull X-Alps. Ως επίσημος συνεργάτης οχημάτων, η Land Rover θα παρέχει έναν στόλο Defender 110s για να υποστηρίξει τον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο.
Οι αθλητές της Red Bull X-Alps θα διανύσουν περισσότερα από 1.200 χιλιόμετρα απαιτητικού αλπικού τοπίου σε 2 ημέρες, από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2021. Καθένας από τους 32 αγωνιζόμενους θα συνδυάσει πεζοπορία, τρέξιμο, ορειβασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς σε μια πραγματική δοκιμή ανθρώπινης αντοχής και αντοχής. Σε μια τυπική ημέρα, οι αθλητές μπορούν να περιμένουν πεζοπορία πάνω από 50 χιλιόμετρα με κατακόρυφες αναβάσεις έως 5.000 μέτρα, καταναλώνοντας 6.000 θερμίδες από το διατροφικό τους απόθεμα.
Το πιο ικανό και ανθεκτικό 4×4 της Land Rover θα παρέχει μεταφορά και καταφύγιο από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, ενώ θα μεταφέρει ζωτικής σημασίας προμήθειες και εξοπλισμό. Τα ανθεκτικά 4×4 θα είναι εξοπλισμένα με Autohome Roof Tents για να βοηθήσουν τους αθλητές και τα μέλη του πληρώματος στην πολύ αναγκαία ξεκούραση τους, παρέχοντας ένα ασφαλές και άνετο μέρος για να ξεκουραστούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!