Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Τα κόμιξ που λιώσαμε στο λοκντάουν
[In2life]: Τα κόμιξ που λιώσαμε στο λοκντάουν

[In2life]: Τα κόμιξ που λιώσαμε στο λοκντάουν

Μαζέψαμε όλε εκείνες τις λατρεμένες κόμικ κυκλοφορίες που μας κράτησαν συντροφιά στο λοκντάουν και υπερήφανα σου τις παρουσιάζουμε.

Με το 2ο λοκντάουν να σκληραίνει και να ξεσκληραίνει ανάλογα με τον αριθμό των κρουσμάτων και την πίεση στο ΕΣΥ, εδώ και 5 μήνες ο χρόνος που περνάμε εντός σπιτιού αυξάνεται γεωμετρικά, με αποτέλεσμα να εφευρίσκουμε τρόπους για να αντέξουμε. Πάλι καλά που είχαμε εφοδιαστεί με μπόλικα κόμικ και graphic novels που μας κράτησαν πολύ καλή συντροφιά όλο αυτό το διάστημα, τόσο από την εγχώρια όσο κι από την ξένη παραγωγή. Για αυτό λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε τις κυκλοφορίες που λιώσαμε όλο αυτό το διάστημα με την ελπίδα σύντομα να ξανασυναντηθούμε στα κομιξάδικα της χώρας. https://www.in2life.gr/delight/hobbies/article/1008853/komixadika-poy-axizei-na-sthrixoyme.html
O Λανφέστ του Τρόϋ των Arleston & Tarquin (Λέσχη Φίλων Κόμικς, εκδόσεις Οξύ)

Ο Τρόϋ είναι ένας κόσμος, όπου η μαγεία αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας. Στον πλανήτη αυτό κατοικούν άνθρωποι, Τρολλς, και άλλα πλάσματα λιγότερο ή περισσότερο μοχθηρά. Κάθε άνθρωπος είναι κάτοχος μιας μαγικής δυνατότητας, μεγάλης ή μικρής, λίγο ή πολύ χρήσιμης. Κάποιος μπορεί να μετατρέψει το νερό σε πάγο, άλλος μπορεί να θεραπεύσει τραύματα… Ο Λανφέστ μπορεί να πυρώνει μέταλλα με την ματιά του. Στο χωριό του, εκμεταλλεύτηκε το “ταλέντο” του για να σφυρηλατεί μέταλλα γι’ αυτό και είναι και μαθητευόμενος σιδηρουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!