Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Κλασικά βιβλία που δεν έχεις διαβάσει και πρέπει
[In2life]: Κλασικά βιβλία που δεν έχεις διαβάσει και πρέπει

[In2life]: Κλασικά βιβλία που δεν έχεις διαβάσει και πρέπει

Ψάξαμε τα ράφια της βιβλιοθήκης μας και βρήκαμε εξαιρετικούς κλασικούς τίτλους που δεν έχεις διαβάσει ενώ θα έπρεπε.

Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς αγαπάμε πολύ τα βιβλία και συμπαθούμε ιδιαιτέρως τους βιβλιόφιλους. Ζηλεύουμε μάλιστα κάποιους εξ αυτών που έχουν θεόρατες βιβλιοθήκες, πλήρως ενημερωμένες τόσο με πρόσφατους όσο και με κλασικούς τίτλους. Άλλωστε υπάρχουν βιβλία που όλοι μας θα ήταν καλό να είχαμε διαβάσει. Ωστόσο άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε ακόμη και στις αναγνωστικές μας επιλογές, αμελώντας να βάλουμε στο ράφι της δικής μας βιβλιοθήκης κάποια κλασικά βιβλία, τα οποία θα έπρεπε να είχαμε διαβάσει αλλά δεν το κάναμε ποτέ.
Ξεδιαλέξαμε λοιπόν 5 εξαιρετικές πρόσφατες επανεκδόσεις και σου τις παρουσιάζουμε.
20.000 Λεύγες κάτω από τη θάλασσα του Ιούλιου Βερν (εκδόσεις Ψυχογιός)
«Ένα μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας περιπλανιέται στους ωκεανούς το έτος 1866. Θορυβημένη η αμερικανική κυβέρνηση, οργανώνει ειδική αποστολή εντοπισμού και εξόντωσης του τέρατος με αρχηγό έναν Γάλλο θαλάσσιο βιολόγο. Όταν η αποστολή συναντάει το κήτος ανοιχτά της Ιαπωνίας, η καταδίωξή του καταλήγει σε πανωλεθρία. Τότε είναι που τα εναπομείναντα μέλη της αποστολής συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για τέρας, αλλά για υποβρύχιο. Ένας θαυμαστός υποθαλάσσιος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια τους, ενώ η εμφάνιση του κάπτεν Νέμο, του κυβερνήτη του «Ναυτίλου» (όπως ονομάζεται το υποβρύχιο), θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή των μελών της αποστολής αλλά και στο πώς βλέπουν τον κόσμο γύρω τους».
Αυτά θα δεις γραμμένα στο οπισθόφυλλο του βιβλίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ψυχογιός και αξίζει να μπει στη βιβλιοθήκη σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!