Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης στο νέο Audi Α3 Sportback
[In2life]: Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης στο νέο Audi Α3 Sportback

[In2life]: Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης στο νέο Audi Α3 Sportback

Η νέα γενιά του Audi Α3 Sportback, διακρίνεται για την ευρεία εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας.

Μπορεί να μας εκνευρίζουν καμία φορά, αλλά είναι για το καλό μας. Δεν μας αφήνουν να κάνουμε ένα ελιγμό γιατί τελικά μάλλον πρόκειται για μια επικίνδυνη ενέργεια. Μας προσέχουν και μας παρακολουθούν σαν να είμαστε μωρόν δυο μηνών στη κούνια μας.
Αναφερόμαστε στα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που καθημερινά εμπλουτίζονται με νέες λειτουργίες.
Η Audi, έχει δημιουργήσει καινοτομικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας. Μάλιστα στο πλαίσιο του εκδημοκρατισμού των μοντέλων και των υπηρεσιών της, δανείζεται την τελευταία λέξη τη τεχνολογίας από τις ναυαρχίδες του στόλου της και τις εφαρμόζει ακόμη και στα πιο μικρά σε μέγεθος αυτοκίνητα της.
Η νέα γενιά του Audi Α3 Sportback, που λανσάρεται τώρα στην ελληνική αγορά, διακρίνεται για την ευρεία εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας. Διαθέτει εκτεταμένο σύνολο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, πολλά από τα οποία προέρχονται από τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ενδεικτικά, εξοπλίζεται με εμπρόσθιο ραντάρ με γωνία ανοίγματος 60 μοιρών που μπορεί να μετρήσει μέχρι πλάτος 160 μέτρων, δύο αισθητήρες πίσω ραντάρ, καθένας με εμβέλεια 70 μέτρα, μπροστινή κάμερα, δώδεκα αισθητήρες υπερήχων, καθώς και τέσσερις κάμερες προβολής περιβάλλοντος.
Στο στάνταρ σύστημα Audi pre sense front, η κάμερα συνεργάζεται με το μπροστινό ραντάρ. Αυτό επιτρέπει στο A3 Sportback να αποφεύγει ατυχήματα με άλλα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες μπροστά από το αυτοκίνητο ή τουλάχιστον να μειώνει τη σοβαρότητα τέτοιων ατυχημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!