Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Κάθαρος αέρας μόνο στο Volvo
[In2life]: Κάθαρος αέρας μόνο στο Volvo

[In2life]: Κάθαρος αέρας μόνο στο Volvo

Η Volvo λανσάρει την τεχνολογία Advanced Air Cleaner για καθαρό αέρα στο εσωτερικό των μοντέλων της.

Χωρίς φαγητό μπορούμε ζήσουμε. Με την έλλειψη νερού το παλεύουμε. Αλλά χωρίς αέρα είναι αδύνατο να συνεχίσουμε την συμμετοχή μας στο μάταιο κόσμο.
Τώρα μάλιστα που η πανδημία μας έχει τσακίσει και πλέον δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς, η ανάγκη για καθαρό αέρα και μείωση των παρεμβάσεων που μπορεί να μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε είναι ακόμη πιο μεγάλη. Επιτακτική θα σημείωνα, γνωρίζοντας την ακριβή έννοια της λέξης.
Η Volvo, έχει αποδείξει την ευαισθησία της στα θέματα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος. Τώρα όμως στρέφει του προβολείς της δημοσιότητας πάλι πάνω της, λανσάροντας την τεχνολογία Advanced Air Cleaner, για να αναπνέουμε καθαρό αέρα στο εσωτερικό των premium σουηδικών αυτοκινήτων.
Και για να μην αδικήσουμε την μοναδική σουηδική μάρκα να τονίσω ότι πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτιά της Volvo!
Η νέα προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού αέρα της εταιρείας, Advanced Air Cleaner, περιλαμβάνει αισθητήρα που μετρά το επίπεδο σωματιδίων PM2.5 μέσα στην καμπίνα. Πρόκειται για χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει σήμερα καμία άλλη εταιρεία αυτοκινήτων στην αγορά.
Η μέτρηση των μικροσκοπικών αιωρούμενων σωματιδίων PM2.5 είναι ένα ευρέως διαδεδομένο μέτρο για την ποιότητα του αέρα. Σε όλο τον κόσμο, πολλές αστικές περιοχές επιβαρύνονται από αυξημένες συγκεντρώσεις PM2.5 που υπερβαίνουν τα συνιστώμενα όρια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάτι που υπογραμμίζει την ανάγκη να μειωθεί η επίπτωσή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!