Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τι να κάνεις αν προσπαθεί να σε αλλάξει
[In2life]: Τι να κάνεις αν προσπαθεί να σε αλλάξει

[In2life]: Τι να κάνεις αν προσπαθεί να σε αλλάξει

Είτε σκόπιμα, είτε όχι, κάποιες φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να μας αλλάξουν. Ποια είναι η δική μας θέση;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα προσπαθήσει ένας ερωτικός σύντροφος να σε αλλάξει. Ως ένα βαθμό, το κάνουμε όλοι. Όλοι θα θέλαμε οι σύντροφοί μας να είναι ένα τσικ πιο συμβατοί μαζί μας. Το πρόβλημα είναι πως αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πιεστικό.
Ακόμα κι αν δεν έχει κακό σκοπό, ακόμα κι αν δεν το κάνει σκόπιμα για να σε ελέγξει, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο ρήγμα στην σχέση. Με ποιους τρόπους μπορεί ένας σύντροφος να προσπαθήσει να μας αλλάξει;
Οι σπόντες που γίνονται καρφιά
Ένα αστείο που είναι κάπως πιο κάφρικο μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Ένα κάφρικο αστείο που επαναλαμβάνεται συχνά, μάλλον κάτι θέλει να πει. Το ίδιο και όταν σου την λέει δήθεν στην πλάκα για κάτι που κάνεις, χωρίς να δηλώνει ευθέως ότι τον ενοχλεί.
Ό,τι θέλει το μωρό
Σε αυτή την περίπτωση, εκείνος είναι το μωρό. Και είναι ένα μωρό που αρνείται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα δεν τον αφορά. Από το τι ταινία θα δείτε, μέχρι πού θα βγείτε, θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα. Αν φτάνει στο σημείο να περιφρονεί τις επιλογές σου, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!