Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Τα καλύτερα βιβλία του 2021 μέχρι τώρα
[In2life]: Τα καλύτερα βιβλία του 2021 μέχρι τώρα

[In2life]: Τα καλύτερα βιβλία του 2021 μέχρι τώρα

Διαλέξαμε από τη βιβλιοθήκη μας τις καλύτερες κυκλοφορίες για το πρώτο τρίμηνο του 2021 και περήφανα σου τις παρουσιάζουμε.

Το 2020 ήταν μια πλούσια χρονιά για τη βιβλιοπαραγωγή, που μας έδωσε κάποιους εξαιρετικούς τίτλους τόσο στην ελληνική όσο και στη μεταφρασμένη λογοτεχνία. Tη σκυτάλη από την προηγούμενη χρονιά φαίνεται πως πήρε το 2021 μιας και το πρώτο τρίμηνο του μας έχει φιλοδωρήσει με μερικά εξαιρετικά βιβλία που έχουμε ήδη τοποθετήσει με καμάρι στις βιβλιοθήκες μας. Ξεδιαλέξαμε τα καλύτερα που έχουμε διαβάσει ως τώρα και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα
Στη Γη Είμαστε πρόσκαιρα Υπέροχοι του Ocean Vuong (Εκδόσεις Gutenberg)

Αυτό το συγκλονιστικό βιβλίο έχει βάλει ήδη γερή υποψηφιότητα για ένα από τα βιβλία της χρονιάς, ανάγοντας ήδη τον Ocean Vuong σε ένα συγγραφικό φαινόμενο που καιρό είχε να μας απασχολήσει. Αρχικά ο υπέροχος τίτλος προδιαθέτει τον αναγνώστη για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει και περιγράφεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.
Το Στη γη είμαστε πρόσκαιρα υπέροχοι είναι το γράμμα ενός γιου προς την αναλφάβητη μητέρα του. Ο Λιτλ Ντογκ, Αμερικανός βιετναμέζικης καταγωγής, φέρνει στο φως την ιστορία της οικογένειάς του απ’ τον πόλεμο του Βιετνάμ ως την εγκατάστασή της στην Αμερική, εστιάζοντας στη δραματική ζωή της στοργικής αλλά συχνά βίαιης μητέρας του και της ταλαιπωρημένης γιαγιάς του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!