Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Η Καλαμάτα είναι έτοιμη για ένα ακόμα Φεστιβάλ Χορού
[In2life]: Η Καλαμάτα είναι έτοιμη για ένα ακόμα Φεστιβάλ Χορού

[In2life]: Η Καλαμάτα είναι έτοιμη για ένα ακόμα Φεστιβάλ Χορού

Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα για το φετινό Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ανακοινώθηκε σήμερα, κι εμείς μετράμε αντίστροφα ως τις 16 Ιουλίου.

31 συνολικά παραγωγές, 18 ξένες ομάδες από τις οποίες οι 14 έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες, νέες συνεργασίες και ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες αλλά και για τους κατοίκους της Καλαμάτας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 16 έως τις 25 Ιουλίου.
Μετά από μια σούπερ επιτυχημένη διοργάνωση το 2020, όπου έγινε ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ παγκοσμίως που κατάφερε όχι μόνο να μην αναβληθεί, αλλά και να φέρει κόσμο από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο υπέροχο Κάστρο της Καλαμάτας, για να παρακολουθήσει τις παραστάσεις ζωντανά, το Φεστιβάλ φέτος αναμένεται ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο γεμάτο, ακόμα πιο κεφάτο.
Φέτος, θα δούμε παραστάσεις τόσο στο μαγευτικό Αμφιθέατρο του Κάστρου, όσο και στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στην Εναλλακτική Σκηνή του Μεγάρου Χορού και βέβαια στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας –στην οποία όλες οι παραστάσεις θα είναι όπως πάντα δωρεάν.
«Ο τίτλος του φετινού προγράμματος Σε κίνηση. Διαρκώς σε κίνηση. Μαζί; Ή μόνοι; συνοψίζει την ανάγκη της ομάδας του Φεστιβάλ να τροφοδοτεί τη συζήτηση για την ανθρώπινη κατάσταση στη σύγχρονη εποχή μέσα από την καταγραφή της προσωπικής αλλά και της συλλογικής εμπειρίας» δήλωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Λίντα Καπετανέα, στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!