Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Υπάρχουν 5 είδη σχέσης, ποιο είναι το δικό σας;
[In2life]: Υπάρχουν 5 είδη σχέσης, ποιο είναι το δικό σας;

[In2life]: Υπάρχουν 5 είδη σχέσης, ποιο είναι το δικό σας;

Υπάρχουν πέντε είδη σχέσεων, που βασίζονται στην δυναμική που έχουν μεταξύ τους τα δύο άτομα. Εσύ σε τι είδους σχέση ανήκεις;

Προσπαθούμε συνέχεια να ορίσουμε την σχέση μας με τον σύντροφό μας, να κάνουμε τα πράγματα να δουλέψουν καλύτερα, να καταλαβαίνουμε τα μοτίβα συμπεριφοράς μας και τα δικά του και να βγάλουμε μια άκρη. Και, προφανώς, δεν είναι πάντα εύκολο. Κανείς δεν είπε πως οι σχέσεις δεν έχουν δουλειά.
Αυτό που μπορεί να γίνει, όμως, είναι να τις ομαδοποιήσουμε. Σύμφωνα με τις ισορροπίες που έχουν μεταξύ τους οι δύο σύντροφοι, προκύπτουν πέντε τύποι σχέσεων, ο καθένας με τα προτερήματα αλλά και τα προβλήματά του. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί.
1. Ανταγωνιστικός και control freak
Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό ανθρώπων που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το ποιος έχει τα σκήπτρα. Ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο σε μία κουβέντα, και ειδικά σε έναν καυγά. Και οι δύο πιστεύουν πως η άποψή τους είναι πιο σημαντική και πως κάνουν το καλό για την σχέση τους, αλλά καταλήγουν να έχουν πολλές εντάσεις. Στα καλά νέα, κανείς δεν θα σας πει βαρετούς ανθρώπους, και οι εντάσεις βοηθούν την σεξουαλική ζωή. Στα κακά νέα, αυτές οι σχέσεις έχουν μεγάλη πιθανότητα να τελειώσουν πρόωρα, εκτός κι αν οι σύντροφοι καταφέρουν με ειρηνικό τρόπο να “χωρίσουν” τα πράγματα στα οποία θα παραδέχονται ο ένας τον άλλο, ένα μερίδιο του ελέγχου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!