Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ;
[In2life]: Γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ;

[In2life]: Γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο σύντροφός σου δεν θέλει να κάνει σεξ και, όχι, το ότι κερατώνει δεν είναι ένας από αυτούς.

Τις περισσότερες φορές που σταματάει η επιθυμία για σεξ από τον ένα σύντροφο, το μυαλό μας είναι πολύ εύκολο να πάει σε μία και μόνο μία λέξη: Κέρατο. Αλλά δεν είναι αυτή πάντα η εξήγηση. Πολλές φορές, οι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα που επηρεάζουν την σεξουαλική διάθεση. Συνεπώς, σου προτείνουμε να πάρεις μια ανάσα για να ηρεμήσεις το μυαλό σου και να διαβάσεις παρακάτω. Και να σκεφτείς αν έχεις παρατηρήσει τα παρακάτω σημάδια.
Πώς είναι η σχέση σας τελευταία;
Υπάρχουν εντάσεις; Νιώθεις πως μαλώνετε συχνότερα, ή ότι υπάρχει έντονη επικριτική διάθεση ανάμεσά σας; Αν η σχέση σας δεν βρίσκεται και στο καλύτερο σημείο, τότε είναι πολύ πιθανό η σεξουαλική σας ζωή να υποφέρει.
Έχουν υπάρξει προβλήματα επιδόσεων;
Από ανησυχία ότι δεν κάνει κάτι καλά, μέχρι προβλήματα στο τελείωμα; Αν ο σύντροφός σου έχει εκφράσει δυσαρέσκεια με τις επιδόσεις του, ή ότι τελειώνει πολύ γρήγορα (ή πολύ αργά, συμβαίνει), είναι πιθανό να μην νιώθει πολύ άνετα να κάνει σεξ.
Θέλετε τα ίδια πράγματα στο κρεβάτι;
Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενοι οι δύο σύντροφοι να έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στο σεξ, οι οποίες πολλές φορές να μην ταιριάζουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!