Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»;
[In2life]: Γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»;

[In2life]: Γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»;

Η έλλειψη τσιπ οδηγεί σε αναβολή της φετινής έκθεσης «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime». Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Όσα συμβαίνουν καθημερινά επηρεάζουν ακόμη και τα πιο καλά οργανωμένα προγράμματα. Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι υπερήφανη για την οργάνωση της, τον προγραμματισμό κάθε ενέργειας της και την υλοποίηση ακόμη και των πιο δύσκολων αποστολών. Από την ασφάλεια μέχρι την συνδεσιμότητα και την σχεδίαση έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των υποψήφιων αγοραστών, εξασφαλίζοντας την ευχαρίστηση του οδηγού και των επιβατών.
Ένα θέμα που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι η αλλαγή ημερομηνίας για τη μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου, η οποία οφείλεται στην αδυναμία των αυτοκινητοβιομηχανιών να ολοκληρώσουν την κατασκευή των νέων αυτοκίνητων λόγω της πρωτοφανούς έλλειψης τσιπ.
Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»:

‘’Σε απάντηση ανυπόστατων δημοσιευμάτων, που αναφέρονται στην ακύρωση της Έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime», θα θέλαμε να ενημερώσουμε το πολυπληθές κοινό της έκθεσης και τους συνεργάτες μας ότι η μεγαλύτερη και μοναδική Έκθεση Αυτοκινήτου της χώρας, μετατίθεται για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.
Η αλλαγή ημερομηνίας και μεταφορά γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!