Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Γιατί δεν έχω σχέση;
[In2life]: Γιατί δεν έχω σχέση;

[In2life]: Γιατί δεν έχω σχέση;

Τι φταίει και δεν έχεις σχέση; Γιατί ενώ ελκύεις ανθρώπους έχει πολύ καιρό να κάνεις σχέση;

Οι φίλοι έχουν σχέση, η αρχική σου έχει γεμίσει με μωρουδιακά πατουσάκια, σέλφι ζευγαριών στο ηλιοβασίλεμα. Μέχρι και στο Μπιγκ Μπράδερ ζευγαρώνουν, σκέφτεσαι ενώ προσπαθείς να υπολογίσεις πόσος καιρός πέρασε από τότε που έκανες σχέση τελευταία φορά. Δεν λέμε, η τύχη καμιά φορά να μην είναι με το μέρος σου, αλλά ίσως να μη βοηθάς και εσύ λίγο την κατάσταση.
Δεν έχεις κάνει ενδοσκόπηση
Ίσως ψάχνεις έναν άνθρωπο ο οποίος θα ικανοποιεί τις ανάγκες σου και όχι κάποιον που θα σε καλύπτει συναισθηματικά. Ωστόσο, τις ανάγκες μας τις καλύπτουμε οι ίδιοι. Ένας σύντροφος μπορεί να μας προσφέρει συντροφικότητα, αγάπη ή αλληλοκατανόηση∙ συναισθήματα που μπορεί να προσφέρει κυρίως μία ρομαντική σχέση. Δυστυχώς όταν είμαστε απογοητευμένοι από τη ζωή, αναζητούμε κάποιον για σύντροφο που να μπορεί να καλύψει εκείνα τα κενά που μας κάνουν να είμαστε δυστυχισμένοι. Κι αυτός από μόνος του είναι εντελώς λάθος λόγος να κάνεις σχέση.
Πολλοί άνθρωποι θα τρέξουν μακριά αν δουν ότι ψάχνεις ψυχολόγο αντί για σύντροφο. Αντιθέτως, ένας άνθρωπος θέλει για ταίρι κάποιον που να τον εκτιμά και να τον θέλει για αυτό που είναι. Θέλει να νιώσει ότι κέρδισε μία θέση δίπλα σου, όχι ότι θα μπορούσε να βρίσκεται οποιοσδήποτε στη θέση σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!